-
I koniec. Flaszeczku peklo. Czas isc w kime. Jak sie wyspie to stawie kilka fotek jak to wyszlo. A dzis pada nastepny pomysl. Wypad gdzies pod dome.....osrodek lub pensjonat. Wyjazd w sobote powrot w niedziele. Maj a moze czerwiec.
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
-
No ja niestety nie dojechałem czego mega żałuje... Nie dość, że 7er nie wróciło od pompiarza bo tak zasyfione przewody paliwowe ze nowa pompka podająca nie dawała paliwa:/ także wszystko wymienia, miałem przyjechać kumpla 7er ale w czwartek w nocy moja córa dostała ponad 39stopni gorączki. Musiałem pomóc żonie bo młoda jak jest chora to tata i koniec wisi na rekach i nic się dla nie innego nie liczy. Także u mnie wypadek losowy. Mam tylko nadzieję, że takie spoty wejdą nam w krew np raz w miesiącu? Albo raz na dwa? Musimy się jakoś trzymać razem ;) PS wstawcie foty:D
-
Fajnie,że się Wam udało. Moje zawody też więc nie płaczę,że nie dojechałem. Przecież będą następne spoty:)
**************** by Tapatalk
-
3 załącznik(ów)
-
Dzięki za fotki, mam nadzieję, że następnym razem wpadnę już siódemką ;)
Czyli następny spot z klubem bmw 3city będzie 19.04 ?
-
krzych wisisz nam po 2zl dla każde bo ktoś wstał od stołu nie płacąc za obiadzik :D:D:D hehehe Każdy miał osobny rachunek heheheheh nie no za....iscie było
-
niektórzy wyłożyli 6... np ja;)
a mięczaki co uciekli niech żałują bo w Gdyni a później w Soprano było wesoło...;)
-
Pitu 888 oooo nieeeee......... krzych... a my jak prowident dzis 6 a jutro juz 12 do oddania hehehe
-
koszty windykacji odsetki ustawowe no ja taki tani nie jestem do następnego spotu to już się trochę nazbiera "pińcet" będzie najmniej a jak nie to Polak będzię płakał za autem jak oddawał i to z nówka pompą;)
-
spot uwazam za udany :D:D cichy wielkie dzięki , wiesz za co ;) no i ciesze sie ze was wkoncu poznałem było zacnie ;) foty ogarniam , a film szału nie robi ale cos tam wrzuce