to jest ładne http://otomoto.pl/bmw-745-long-14-cm...C30129610.html :)
Wersja do druku
to jest ładne http://otomoto.pl/bmw-745-long-14-cm...C30129610.html :)
wiem adasio pisał do mnie ale szukam w dieslu.
Hmmm, wiesz mnie się ze sprzedażą nie śpieszy i za 30 tys nie oddam :cool: (i tel - Panie jutro jestem ale za 35 :D)
A jak patrze na niektóre auta pokazywane nawet w tym temacie (nie wspomnę że krótkie wersje,że z gorszym wypasem i w gorszym stanie) a ceny bardzo porównywalne, to wręcz się zastanawiam czy nie za tanio wystawiłem :D
Czy przy zakupie cena krótkiej wersji i longa się różniła??
OCZYWIŚCIE że tak, więc i przy sprzedaży cena longa musi być wyższa od krótkiej, a że Paweł chciał mniej - no cóż każdy ceni ile chce i sprzedaje za ile chce - ja wyceniłem na tyle, komu za drogo? - trudno, nie sprzedam wiele taniej, będę nadal jeździł i cieszył się że mam fajne autko
Haha
Riki to rozpętasz zaraz wojnę.
Po pierwsze skąd wiesz że cofany? Twój? Byłeś przy cofaniu? Dlaczego oskarżasz bez dowodów? To jest karalne?
Skąd wiesz że radio nie przestrojone?
Po co piszesz głupoty.
Lepiej zamilcz niż , pisać głupoty.
Weż sie ogarnij ze Swoimi tekstami, widzę zę juz masz jednego osta.
Rzucając bezpodstawne oskarżenia dorobisz się szybko następnych.
Riki sory za to co napisze ale pieprzysz głupoty. Radio się daje przestroić w 5 min i pewnie jest już przestrojone (sam mam i jest normalnie) a z przebiegiem to przesadzasz, bo tam po kraju to raczej ludzie latają samolotami a samochodem to się jeździ po mieście i okolicy i chyba tylko wariaci jechali by z jednego krańca kontynentu lub stanu na drugi. Skąd możecie wiedzieć że cofane? "KASZPIROWSKI"? Najlepiej od razu zkrytykować, lepiej kupić 10 letniego disla od niemca o imieniu Mustafa z przebiegiem 110 tys i cieszyć się że okazja gdzie średni przebieg w Niemczech to ponad 30 tyś na rok.
NO TO JEDZIEMY :cool:
Po 1 udowodnij mi że przebieg nie jest prawdziwy - konkretnie przykłady
po 2 radio odtwarza wszystkie radia jakie chcesz - podaj przykład pokaże Ci że odbiera
po 3 i co że z USA - co Ci nie pasuje???
konkretny przykład?? że co że czarne, że amerykańskie? ze muda fucka??? owszem jest yankee i co z tego jest w 100 % lepsze niż twój złom składany z 5,
że co, że cześć nie dostane?? podaj jakie np?? każda jedna będzie pasowała do niego
jak nie wiesz, to się zapytaj grzecznie, a jak coś piszesz miej na to odpowiedz,
bo piszesz pierdoły i nie masz o tym pojęcia jak chcesz dalej dyskutować zapraszam na priv aby adminom nie robić roboty
dziękuje za uwage
Bezi :
Musisz chlopie zaczac leczyc kompleksy w szpitalu bo masz powazny problem- naprawde.
Adasio :
Czy jak pisze ,ze USA to zły? O tym ,ze mozna w radio przemienic czestotliwosci tak by odtwarzaly parzyste , to nie wiedzialem. Co do przebiegu. To wystarczy wejsc ma jakakolwiek strone z autami z USA i nie znjadziesz auta z takim przebiegiem - gwarantuje. To zreszta logiczne ,ze ktos kupuje takie auto nie po to zeby dojechac do kosciola w niedziele . Tylko przewqznie jest nim wozony i auto duzo jezdzi , bo do tego glownie limuzyny sluzą.
O czesciach ,ze nie beda pasowaly nic nie pisalem , bo i po co skoro wiem ,ze beda pasowaly , bo to nie audi, wiec buda jest ta sama.
A ma minus tego ,ze z USA to jest wlasnie to ,ze ciezko sprawdzic autentycznosc przebiegu.