Witajcie chce sobie kupić ringi możecie mi doradzić jakie macie tak żebym był zadowolony a nie jakiś badziew kupić na allegro pełno tego
Wersja do druku
Witajcie chce sobie kupić ringi możecie mi doradzić jakie macie tak żebym był zadowolony a nie jakiś badziew kupić na allegro pełno tego
klik
Ja zawsze od nich brałem ringi - jak sypała się przetwornica to wymieniali bez marudzenia. Teraz dają przetwornice , które u mnie już ponad rok śmigają i nie ma żadnych problemów.
Polecam.
Jeszcze jedno pytanko czy przed liftem i po lifcie jest jakaś różnica w ringach ??
Jest kolego różnica ;)
Przed liftem mają ok 13,4 cm a po lifcie?? Rebus :D w PL niby nie sprzedają. Pogadaj z dużą hurtownią do E39 mają 12cm średnicy może będą idealne? Mają też od czegoś (nie pytałem od czego) co mają 12,5cm średnicy
Kurcze to nie dobrze muszę zapytać forumowiczów którzy maja po lifcie co za cuda z nimi porobili dziękuje wam chłopaki za wszelkie podpowiedzi najlepsze forum na jakim byłem zarejestrowany
hehe pytasz :) ja mam uniwersalne. Wywaliłem szkiełka, które będę chyba zakładał z powrotem. Można założyć te większe! Można je przykleić od tyłu do szkiełek i też będzie dobrze. Wielu kupuje też mniejsze i przykleja je od zewnątrz ale jak dla mnie nie wygląda to dobrze bo te ringi strasznie kontrastują ze szkiełkami i wizualnie się rzucają w oczy jako rzecz dokładana. Ale to tylko moje zdanie.
Ja dziś zamontowałem CCFL białe efekt świetny. Na allegro 130zł kplt. Zdjęcie jak zrobie :]
staniu - po trzecim komplecie przetwornic rozejrzysz się za innymi lub je po prostu zdejmiesz :) Mi właśnie po trzecim komplecie przeszło :/
sylwek7, u no mnie nie pocieszyłeś :P Tak często padają chinolki?