to w takim ukladzie ja tego nie mam, widze ze tu wszystko bylo szczegolowo na forum ;-) ale pytam dlatego ze moje poszukiwania odpowiedzi na pytanie nie zostaja znalezione :D
NIe wiem czy bylo, ale jesli nie mam komfortowego to bede mial code?
Wersja do druku
to w takim ukladzie ja tego nie mam, widze ze tu wszystko bylo szczegolowo na forum ;-) ale pytam dlatego ze moje poszukiwania odpowiedzi na pytanie nie zostaja znalezione :D
NIe wiem czy bylo, ale jesli nie mam komfortowego to bede mial code?
To chyba nie ma związku. Ja mam code a nie mam komfortowego startu.
Pytasz czy będziesz miał code. A masz te opcje które opisałem?
w serii było w 750i... ale łatwo to sprawdzić czy masz.. wskakujesz do auta i tylko pykasz kluczykiem jak do odpalenia.. jak zapali tzn. kreci jak zwolnisz kluczyk to masz komfortowe odpalanieCytat:
Zamieszczone przez staszek
nie do konca- w v8 generalnie bylo tez w serii, nie wiem jak w starszych rocznikach, napewno w rocznikach z nowa skrzynia (ze steptronic'kiem). Taka ciekawostka- w 750 e32 komfort startu nie bylo ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
Dobra wiec komfort startu u mnie nie ma, pojawia sie opcja "code" po wscienieciu "BC" obok wyswietlacza, ustawiam kod - tak jak istuowaliscie, na pozycje jeden stacyjke itd itp, wszytsko fajnie dziala, ale tylko do pierwszego odpalenia. Czemu tylko raz dziala?
Tak ma działać! Pan inżynier reżyser z BMW tak to zrobił, a czym sie kierował licho wie.. ;D Też bym wolał by tą funkcje można było włączyc na stałe ;)Cytat:
Panowie, apropo odblowoywania tych dodatkowych opcji, wchodze na test 19 (wogole mam chyba do 32 te testy;/) i na test 19 mam wybor ON albo 01,02 itd do kilkunastu ;/ ?nie kumam jak mam ustawic OFF.
Dodaj do siebie 5 ostatnich cyfr numeru VIN i wynik ustaw na tym własnie teście. Nastepnie zatwierdz i powinno byc odblokowane. ;)Cytat:
Przykład VIN .........XX12345 należy wiskać przycisk aż pojawi się 15 = 1+2+3+4+5 i zatwierdzić.
Ustawi sie samo na OFF jak wpiszesz sume 5 ostatnich cyfr nadwozia, o ile dobrze pamietam.
ok, dziekuje !