A tam przecież nie będe wam przeszkadzał ..... ;DCytat:
Zamieszczone przez EVAN
Sami mówiliście ,ze lubicie dyskrecje :hah: :hah:
Wersja do druku
A tam przecież nie będe wam przeszkadzał ..... ;DCytat:
Zamieszczone przez EVAN
Sami mówiliście ,ze lubicie dyskrecje :hah: :hah:
Chwila chwila a kiedy ja dostanę jakieś dane na temat "aktów" i "wieczorków męskich" z powodu braku informacji czuje delikatny dyskomfort no i jestem w szoku ze nie dostałem jeszcze zaproszenia !!!!
A czy kolega chwalił się długością ?? bo może nawet nie zostanie zakwalifikowany do aktów :DCytat:
Chwila chwila a kiedy ja dostanę jakieś dane na temat "aktów" i "wieczorków męskich" z powodu braku informacji czuje delikatny dyskomfort no i jestem w szoku ze nie dostałem jeszcze zaproszenia !!!!
dobra jako Junior Admin :D zaraz będę edytował świńskie posty ... ;D rozmawiajmy konstruktywnie o spocie .
dokładnie, bo z tego, o czym rozmawiacie, nie powstanie nic, co może mieć ręce i nogi... ;DCytat:
Zamieszczone przez olejus
to jak? zamówiliście słońce?? bo musi być efekt :cool:
Czy ekipa ze śląska już ma jakieś miejsce i czas gdzie sie spotykają czy każdy indywidualnie jedzie?
no co ty! razem trzeba jechac wtedy bedzie z tego wiecej radosci ;) nie wiem jak bedziecie chcieli jechac wiec miejsce spotkania zostawiam Wam ;)Cytat:
Zamieszczone przez tiger81
Ja się też dostosuje co do miejsca i godziny. Fajnie byłoby jechac w grupie :cool:
koledzy czy na spocik w Wawie wybiera sie moze ktos z małopolski??? ja sie wybieram ale w grupce zawsze fajniej jechac ;) jesli nikt sie nie znajdzie to chyba podczepie sie pod kolegow ze slaska :D a swoja droga bedzie sie dzialo, troszeczke slicznotek sie zapowiada :D:D
To prawda, spocik zapowiada się grubo, co - nie ukrywam - bardzo mnie cieszy. :cool:
Myślę że po najbliższym weekendzie opublikujemy bliższe szczegóły.
Przy okazji - przejrzałem trochę listę uczestników, i mam wrażenie że niektórzy z kolegów "powycinali" innych (mam nadzieję że nie złośliwie ;) ), z kolei są też osoby deklarujące się że będą, których na liście jednak nie było.
Po uporządkowaniu wychodzi mi takie coś:
1. greg38
2. AdamBMW
3. michal_5000
4. trolu
5. EVAN
6. raf_jez
7. Pablo_gl
8. Anatol
9. Olejus
10. Prezes
11. Neuf
12. Wojtekd (z niepokojem)
13. Tristeza
14. Mięsny730 e38
15. Arkus
16. Hrabia81
17. Szwed147
18. Krzywy191
19. nosek
20. Grzechu
21. MiBhell (narazie jeszcze nie na 100% w zaleznosci od kondycji Lochy)
Proszę o ew. uzupełnienie/zaktualizowanie. Jest to ważne z organizacyjnego punktu widzenia - a i samym uczestnikom może pomóc zebrać się w "grupy lokalne" :)
Pozdrawiam!
Ja też pewnie będę.