ja bym chcial zalozyc sobie TV i Elektryczna kanape a potem sie pomysli
Wersja do druku
ja bym chcial zalozyc sobie TV i Elektryczna kanape a potem sie pomysli
A tak sobie pomyślałem - przypomniałem
główne - utrzymać dobry stan techniczny auta, i powoli wyciągać dalej do BARDZO dobrego
dodatkowo - usunąć wszelkie mankamenty wizualne i odświeżyć zewnętrznie lakier
Chyba że stać mnie będzie na e66, to pomyślę czy zmieniać, czy też zrobić swoje na prawdziwą perełkę :D :578:
Witam
Chciałbym odnowić/odświezyć przednie lampy i zmienić kierunki. Planuje zdemontować i rozebrać reflektory, wyczyścic i wyszorować wszystko. Czy da sie to zrobić ze szkłami rozpraszającymi wewnatrz lamp, są lekko pożółkłe Da sie je doprowadzić do stanu pierwotnego (białe przeżroczyste) czy wymagają wymiany??
Co zamierzam??? hmmm.. długa lista
Odmalować calutką pszczółkę..:)
obszyć od nowa skórę lub kupić fotele w idealnym stanie
kupić lampy black hella :)
i zamiast szyb przyciemnionych folią jak teraz mam to oddać do przyciemniania piecowego :)
i inne duperele malutkie
A tak najważniejsze doprowadzać do ideału :)
Ja jeszcze niemam swojej, ale jak juz kupie to bede chciał :
- obniżyc
- alufelgi 18"
- przyciemnić szyby
- jakies fajne cad audio ( w sensie przebudowa bagażnika ) chociaz chyba to nie bedzie konieczne bo zazwyczaj w 7er jest dobre nagłośnienie :P
No tu musze ci powiedziec zonk bo chyba zazwyczaj jest raczej kiepskie naglosnienie :D
Aha :D no to audio tez sie zmieni :D
Ja powoli zaczynam zbierać graty do majówki i do spotkania w Karpaczu chce zrobić
- regeneracja i polerka felg
- przerobienie lamp na BH
- zmiana znaczków
-założyć light pakiet :P
- obszyć podsufitówkę
- założyć kseny do halogenów
- no i czrna szyba
-napewno coś jeszcze ale to z biegiem czasu i jak starczy szasu
Cytat:
Zamieszczone przez Kangoo25
Zapomniałes o fotelech z masazem :what: :what: ;D ;D
A co myślicie o Lambo Doors ??? niektórzy uwazają ze to wiocha itd ale mi sie osobiście podoba :) a w takiej 7er to było by to cos wyjątkowego i innego :)