halogeny na mój pijany wzrok to żółta helga:x:]
Wersja do druku
halogeny na mój pijany wzrok to żółta helga:x:]
Ja nie jestem autorem zdjęć, mam zdolnego kolege;) co do nerki to temat był juz poruszany nie raz ;p wielu osobą sie nie podoba czarna do chrome line, ale jak dla mnie uzupełnia się się z bh i czarnym kierunkiem, co do halogenów to sa pomalowane motipem na czarno, żeby też nie odstawały od całości frontu, ale po czasie trochę się już farba zmyła i trzeba będzie ponowic operacje bo w tej chwili rzeczywiście są zółto-szare i niezbyt estetyczne
Na halogeny też jest inny sposób a nie mazać ich szparajem. Co do "frontu" to zaufaj mi że kiedyś nam przyznasz rację że to kompletnie nie trzyma się kupy;)!!
Super ;) Pozdrowienia od "bliźniaka" :P
mi sie podoba to zestawienie, a nerki pasuja jak najbardziej do przodu.
Co do halogenow - ja uzywalem folii do przyciemniania szyb/lamp. Generalnie jest to dosc bezinwazyjne, jak sie znudzi, zawsze mozna zerwac i jest dosc trwala.
ja bym jej jeszcze wpakował spryski na lampy dodały by uroku
Fajne auto,ładne foty :smile: Ale też jestem za chrom nerą i jasnymi halogenami.
Bardzo dobrze mi znana 7ema :) moje zdanie doskonale znasz. ;)
poz zimie też prawdopodobnie będę obklejał folią, bo farba jednak się zmywa po x myciach
miałem swego czasu spryski na lampy, jednak wsadziłem listwe bez ponieważ z jednej strony nie mam instalacji spryskiwania lamp i nie czuje potrzeby montowania, także mieć aby wyglądały a nie działały to nie chcę, poza tym bez sprysków jest bardziej "czysty" przód, bez zbędnych ozdobników
Coś pięknego środek na bogato nawet patefon ma ;) ładna sztuka bezawaryjnej eksploatacji życzę