A ja mam zimówki ... ;) .Podbijaj wesoło będzie :D
Wersja do druku
A ja mam zimówki ... ;) .Podbijaj wesoło będzie :D
Ja tez mam zimowki , dodatkowo mam maske do malowania , tylni blotnik i tylnia klape a i tak przyjade :D :D
Atmosfera i ludzie sie licza :)
jak tylko bedzie jezdzic to zajade.nie bede przeciez jezdzil 1-2 bo tyle narazie ma biegow hehe.. :D
Ja to bym nawet na wstecznym przyjechal lub lawecie hahaha :D :D :D :D
Cytat:
Zamieszczone przez MARO777
Maro - ludzie z Polski sie zjada - a ty - we Wrocku mieszkasz i sie zastanawiasz ?
Tak jak Trolu mowi - na lawecie ! :D :D :D
nie zapomnijcie aparatów fotograficznych , kamer video i kasy na myjnie :D
Olejus weź coca-cole i mentosy :D
Cytat:
Zamieszczone przez EVAN CORTEZ
coca-cole, mentosy i chusteczki odswiezajace ;D ;D ;D
Bylo przekozak ,dzieki wielkie tym co dojecvhali :) :D :]
bylo mega przekozak :):) najlepiej bylo na stacji auchan jak przyjechali tajniacy i szukali u trola strobow hyhy... oczywiscie wielki glupi gliniarz pozagladal w nerki, pozniej w halogeny a wlasciwie w siatki miaskujace (zamiast hal) i powiedzial przez radio ze nic tam nie widzi. sprawdzil auto i pojechali... pekalismy ze smiechu uheueuheuheuhe :) pozniej byla myjnia samochodowa- 3 stanowiska zajelismy, kibicow bylo troche a pozniej do orlego gniazda :) na parkingu odbyla sie sesja zdjeciowa oczywiscie ;) pozniej kolumna przez miasto i blokada skrzyowan- brawo trol i gasior, dzieki nim przejechalismy bez zadnych wlasciwie problemow! pozniej bielany i kebab i... koniec! ale dzien pelen wrazen, dzieki wszytkim za zlocik