-
samochód ładny i ciekawy stylistycznie
ale to jest auto naprawdę dla wybranych ilość elektroniki gadżetów plus jakość dzisiejszych fur oznacza, że po 3-4 latach to będą jeżdżące skarbonki wg mnie bmw robiło auta typowo ( i nic w tym dziwnego to ich odbiorcy w końcu ) dla pierwszego posiadacza
-
z tych wszystkich modeli po e38 ta wyglada dopiero dobrze :)
-
Zgadzam się z przedmówcą...
myślałem tak o serii F... ale tutaj wszystko w temacie...
kozak po prostu...
-
Ja mam tak że jak zobaczę auto pierwszy raz to w wiekszości nie od razu przypada mi do gustu. Z nową siódemką serii G było jednak zupełnie inaczej. Auto robi bardzo pozytywne wrażenie z zewnątrz. Kiedy zaś zaglądamy do środka robi się napraaaawdę przyjemnie, luksusowo, dostojnie. Jestem naprawdę baaardzo pozytywnie zaskoczony tym w jakim kierunku poszły zmiany. I czytając komentarze odnosnie tego auta odnoszę wrazenie że spodobała sie ona wiekszości forumowiczów. Przypominam sobie premierę E65 kiedy to podniosło się oburzenie, następnie seria F, było juz dużo lepiej, no i teraz G . oby BMW podążało dalej tą ścieżką. pozdrawiam
-
Miałem okazję się przejechać, byłem w delegacji w Bristolu ostatnio. Jak dla mnie kolejne plastikowe wozidło. Dużo karbonu, opukałem całą :)
Widać taka tendencja w produkcji samochodów, zamiast wykwintności są gadżety. Wszystko tak delikatne w środku, że miałem wrażenie, że mogę coś urwać. Z całą pewnością już mi się nie chce uczyć tych wszystkich nowinek, nauczyć się ze wszystkich gadżetów korzystać zajęłoby chwilę. Podejrzewam, że target 50+ również nie będzie się delektował elektroniką.
Ciekawe jednak jak się sprawdzają te laserowe światła, jeździłem w dzień.
W ubiegłym roku natomiast jeździłem nowym Lexem LS 600h, akurat znajomy z rodziny zakupił, i dla mnie to jest symbol stylu, szyku, smaku i doboru materiałów. BMW moim zdaniem od jakiegoś czasu postawiło tylko na gadżety. Można jeszcze robić auta, które w środku wyglądają jak meble ala rewolucja francuska. Tego właśnie oczekiwałbym po topowej limuzynie.
-
Materiały delikatne czy nie, takie same jak w innych modelach BMW. Ja również dzisiaj pomacalem i obejrzałem nową 7. No cóż wrażenie na mnie robi i bardzo mi się podoba pod względem wizualnym. Gadżetów można nie zamawiać wszystkich albo nie korzystać :) Ta siedem w końcu spełniła moje oczekiwania co do designu auta bo o innych nie mogę się jeszcze wypowiedzieć.
Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka
-
W sumie zamiast poświęcać olbrzymią kase na wynalazki i gadżety mogliby to wydać na właściwości jezde, czy też super hiper światła, hamulce itd itp. Te dotykowe bajery tez mi niezbyt pasują.
-
Wersja wydłużona filmu z produkcji:
https://www.youtube.com/watch?v=9NNaiPbd0io
Kto mi powie, co oni robią od 20 minuty?
-
Jak dla mnie to sprawdzają jakość lakieru lub utwardzają go w UV.
-
Prześwietlają aby mieć pewnosć, ze wszystko jest dobrze zaprogramowane......... aby sie odpowiednio szybko zepsuło, lecz nie wcześniej niz na gwarancji