-
Oglądałem ostatnio Grand Cherokee robione w Javie, zrobione dobrze ale na kolana nie rzuca. Cena 8k za kpl foteli, kanape i kierownicę (bez boczków i tunelu) .........qrwa kosmos !!
Jak się gość u nas pojawi to zrobię fotki i pokaże.
CARLEX z Bielska Białej podobno dużo lepiej się prezentuje.
-
Ja korzystałem kilkukrotnie z usług Javy parę lat temu. Robiłem u nich kompletną tapicerkę do Nissana 300ZX i do trzech Corvette C3.
Za Nissana płaciłem wtedy 4,5 tys. a za Corvetty po 4 tys.
Wrzuciłem tutaj parę fotek tapicerek z 2 Corvette i Nissana. Do jednej Corvette nie mam pod ręką fotek tapicerki. Jakby ktoś chciał ocenić, to elementy leżą jeszcze u mnie, bo auto jest w trakcie odbudowy.
http://www.fotosik.pl/u/balcer123/album/1689570
Jakościowo do wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń. Tym bardziej, że niektóre elementy były połamane albo mocno wymęczone. Wszystko zostało najpierw odpowiednio odbudowane i wzmocnione. Jakość skóry też jest super.
No i do tego czas wykonania zasługuje na podkreślenie. Do ZXa tapicerkę odebrałem po kilku godzinach, a do trzech Corvette tapicerki dostałem kurierem po 3 dniach :jaw:
-
Już mi się przypomniało: zapytaj Wiktora jak wyglądał fotel kierowcy w jego E39 po niewielkim przebiegu. I mówiąc o jakości nie miałem na myśli szycia ale materiały do tego użyte. Wku*wiłbym się gdybym zapłacił tyle hajsu a potem mój fotel tak by wyglądał :)
-
Kurcze mam na oku 730d sport z 12tego roku z malym przebiegiem i bym chcial potrzymac ja dluzej.chcialem zrobic bialo czarna tapicerke (ivory i black ) z przeszyciamy czarna nitka i pikowana.skora musi byc gruba
-
-
Hahahahh dobre nasmialem sie. Ale z drugiej strony jak nie znajde takiej jak chce to niestety/stety zaprojektuje swoj srodek i dam do zrobienia nie koniecznie w java c. d. .brakuje mi efektu woow w srodku eventualnie bentley continental flying ...... podobna cena tylko w12 silnik wciaga zbyt duzo lol
-
Już nie porównuj Continentala do Bmw 7 bo to inna liga.
-
Absolutnie nieporównywalnie inna... :)
-
No tak a ceny zblizone tylko rocznikowo slabo na nie korzysc bentleya oczywisce bo starszy ale tak 2006 moze 2007 bym upolowal.pewnie bym stracil klientow i sasiedzi by mnie znienawidzili. Z drugiej strony nie musial bym skora obszywac srodka ;)
-
Bentley jest dla prawdziwych milosnikow motoryzacji, a do tego trzeba miec jeszcze sporo gotowki, bo miloscia nie zaplacimy ponad 1 MILIONA zlotych za zakup nowego ;) A dzisiaj jak ktos kupuje za 200-250k pln uzywanego 8letniego Bentleya to duzy naprawde szacunek, bo to tylko mowi o tym ze ten czlowiek ma inne priorytety i wartosci. Ile tak naprawde codziennie mija nas aut za 400-500k pln ? Mnostwo, tylko kazdy kupuje X5 2014 w dieslu "zeby bylo ekonomicznie", ludzie maja miliony ale oszczedzanie to ich priorytet w zyciu! Za 250k wola kupic A8 z 2012 roku w TDI czy A6 "full wyposazone" i to sie nie zmieni :)