Dobrze, że jest z nami Słowik :D
No nie wiem co Wy byście beze mnie zrobili... :P
Wersja do druku
Dobrze, że jest z nami Słowik :D
No nie wiem co Wy byście beze mnie zrobili... :P
Kurcze ale taka pizza na parking Cargo to by była niezła myśl :) To dopiero by był kulinarny spontan :) Jak nic nie ustalimy konkretnego to myślę że można by wykonać jeden krótki tel do którejś pizzeri i zamówić po prostu 30 pizz. Tylko trzeba by ustalić najlepiej jeden rodzaj dla wszystkich żeby było łatwiej :)
ja jestem jednak za tym by jechac zjesc za miasto, np fajne miejsce za Lesznowola w strone Magdalenki, i niedaleko jest pesjonat :D
ciekawe ile by trwała taka dostawał ok 30 pizz.zachodzili by w głowę w pizzeri co tam sie dzieje :hihi: ale tylko nie z da grasso i nie z pizzy hut :razz: a jeśli nie pizza to byle co do jedzonka byle by dobrze serwowali a nie jak w augustowie....hehe
To może kazdy wałówka we własnym zakresie..... ;D ;D ;D
Ja też bym się pisał jeśli są jeszcze wolne miejsca :)
1. 7ka
2. Damias
3. Mięsny
4. radoshb
5. AdamBMW
6. sylwekk
7. Sylwek7
8. Anatol
9. WojtekD
10. Słowik
11. Neuf
12. Ralf78
13. Czarek730
14. Dzuda
15. Maniekk
16. Jarząbek
17. Krzywy191
18. Grabol
19. Hubus
20. Mackaroon
21. Nosek
22. co arti
23. hrabia
24. Fiacior
25. Arkus
26. badstuff
27. fajter34
28. Michu
29. okero 50%
30.robert_beer
31. ewelina (45%):)
32. Gmosek
33.Urbaś
no ekipa się robi coraz lepsza :hihi:
Ciekawe czyja byla mysl o sprecyzowaniu sie zarcie itd...Cytat:
Zamieszczone przez Słowik
Swoja droga jesli Jeff`s jest dla Ciebie tani, no to ladnie. swoja droga jak z parkingiem na przeszlo 30-ci siodemek? o ze blisko to w niedziele nie argument. W inny dzien to i owsze.
Miesny - masz jakis konkretny pomysl na zarcie poza miastem? To dobry w/g mnie pomysl. Trzeba sie okreslic.
No i koledzy spoza wawki chca gdzies przenocowac? Czas sie okreslac i noclegow szukac badz kierowcow ;)
Za bardzo jeszcze sie nie orientuje co mam tu zrobic, moze byscie mi pomogli troche??
------------------> dział przedstaw się --------->