ok w takim razie odpuszczam. Chyba będę czekał aż coś w Niemczech się trafi godnego uwagi.
Wersja do druku
ok w takim razie odpuszczam. Chyba będę czekał aż coś w Niemczech się trafi godnego uwagi.
Przyjedz do mnie w poniedzialek ;)
Co dolega fotelowi pasażera w aucie z poprzedniego linka??!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=3448603379 watro za taką kasę? Rozmawiałem z gościem ale nie mogę się doprosić o VIN pisałem 2 razy i cisza. Telefonicznie gośc mówi że wszystko ok i cena podlega minimalnej negocjacji. Warto jechać ?
Wyposażenie ma fajne. Skoro nie chce podać nr VIN - boi się czegoś, czegoś co może być dużym kłopotem :).
Z doświadczenia wiem, że jeżeli ktos nie chce podać vin-u to ma coś do ukrycia, wysoki przebieg lub duże rozbicie / zalanie / uszkodzenie.
Jak Ci nie poda VIN-u to odpuść sobie.
Ogólnie wygląda dobrze tylko te tylne lampy - tragedia z tym pomarańczowym kolorem :P.
ps. do full opcji to mu brakuje trochę :), brak keyless go, brak masażu itp. pewnie więcej się tego nazbiera ale ciężko coś z tych zdjęć wróżyć.
oooo i jeszcze brak dynamic xenon i monitora na tył :).
Podsumowując nigdy w życiu nie zapłacił bym za przed lifta 54 tysięce :O - co by to nie było. No i 9 letni diesel z takim przebiegiem - aż miło popatrzeć :D :D :D.
Zadzwoniłem i podał mi nr VIN. Najgorsze jest to że na serwis przed zakupowy we Wrocławiu trzeba czekać tydzień. Kpina dosłownie a takiego auta bez sprawdzania w serwisie nie ma co jeżeli kupuje się w Polsce.
http://www.stando.pl/content/view/104/95/ zerknij na ten serwis,słyszałem o nich dobre opinie
Gdybyś chciał do Stando to mogę dać Ci nr tel do kolegi który tam pracuje. Niestety już nie jako mechanik, jednak z jego zdaniem można się liczyć :)
Innych, którym oddałbym tam auto nie znam :)
Dzięki chłopaki za pomoc. Roobs jak możesz podeślij mi nr na pw. Z góry dzięki. Powiedzcie mi czy jakby wszystko było ok lub jakieś drobnych naprw wymagałaby ta 7 to warto dać za nią 52 tys? Bo myślę że za tyle mógłby sprzedawca ją sprzedać.