Chwal się tymi fotami :D
Bo już się nie mogę doczekać tych nowych modów ;)
Wersja do druku
Chwal się tymi fotami :D
Bo już się nie mogę doczekać tych nowych modów ;)
Spokojnie chłopaki , to co planuję przeszczepić wymaga rozbiórki całego środka , z dużym naciskiem na słowo CAŁEGO. Muszę się do tego przygotować psychicznie , a przede wszystkim czasowo.
......w takim razie uzbroję się w cierpliwość ;) :DCytat:
Zamieszczone przez bosman
A czy można zgadywać co to będzie... ?? :D
Zgadywać można , ale i tak raczej nie zgadniesz.
Generalnie jest już cała deska w skórze w bdb stanie , środkowa konsola w skórze w bdb stanie , tylna roleta elektr. boczne rolety elektr, tylna kanapa elektr. regulowana+grzana , przednie fotele elektr. regulowane z pamięcią + grzaniem , na montaż czekają 4 drzwiczki z doppelglass , a także tylna szyba doppelglass. Oczywiście trafiłem również i lodóweczkę w podłokietniku i upragniony szklany szyber do E32 :D .
Poza tym , do autka wraca oryginalne NIVO z EDC. (Trafiłem w DE praktycznie nowe ori amory za śmieszną kasę)
Co do reszty modów póki co TOP SECRET ponieważ nie widziałem tych bajerów w żadnych E32 w PL i chcę czymś zaskoczyć :D
pozdro
Przyznam szczerze, że e32 nie robiło nigdy na mnie wrażenia- póki nie zobaczyłem Twojej, a potem kolegi Tucziego77Cytat:
Zamieszczone przez bosman
Jestem bardzo ciekaw modów z działu Top secret ;D
Bosmanie śledzę Twoją historię z wielkim zadowoleniem i powiem Ci że nie wielu znam takich posiadaczy 7er jak Ty. Wiesz czego chcesz i wiesz jak to zrobić żeby nie zje_ać.
Szacun Ci za to! Sylwek oddałeś ''konia w dobre ręce'' ;D
Z niecierpliwością czekam na TOP SECRET.
Pozdrawiam.
Wielkie dzięki chłopaki za miłe słowa, staram się jak mogę , ale mam wielkiego wroga , który stoi na przeciw moim chęciom i zapałom. Tym wrogiem jest mianowicie CZAS.
A tak na marginesie to mam wielką nadzieję , że w przyszłym sezonie zawitam na jakiś duży zlocik 7er swoim autem , które będzie już tak przygotowane jak tego chcę. Oczywiście łącznie z nowym lakierem całej budy :cool:
Pozdrawiam serdecznie.
bosman, i Ty mi piszesz, że moja jest śliczna... Elektryczne rolety boczne(!), wysprzęciony podłokietnik tył, skóra na desce i tunelu no i to czego najbardziej zazdroszczę - SZKALNY SZYBER!!! Moja Miss to zaledwie Kopciuszek ;)
Nazywajmy rzeczy po imieniu:Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
w e32 boczna może byc KURTYNA w elektryce a boczna roleta zawsze jest manualna
Z tyłu natomiast występuje ROLETA manualna albo elektryczna oraz elektryczna KURTYNA
Opisy znajdziesz na niemeickim 7-forum.com
Bosman teraz już całe forum czeka na zdjęcia!