Nie obawiajcie się o frekwencję - kilku milczy i czyta, a namawiać będzie się od środy ;D
Wersja do druku
Nie obawiajcie się o frekwencję - kilku milczy i czyta, a namawiać będzie się od środy ;D
Panowie i panie w niemczech były 24 auta ... to dość daleko a frekwencja była fajna i klimat również :) Mam nadzieję ,że Augustów jest interesującym miejscem i wiele osób faktycznie milczy i swoją obecnością miło nas zaskoczy :)
- jak tam siły z wrocławia się zapowiadają :>
No ja Was też milo zaskocze i nie przyjade ;D
A tak naprawde to żałuje że mnie nie będzie kurde. Ale z drugiej strony ktoś musi zostać i pilnować Forum :D
Spokojnie Evan :) forum nie zginie bo są ludzie którzy nawet na wyjazdach go pilnują :)
Wiem wiem :D Np zostają w aucie na parkingu i czatują ;DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
Właśnie, właśnie milczymy ale obserwujemy. Do wyjazdu jeszcze tydzień i zawsze coś głupiego, nieprzewidzianego może wypaść. Parę rzeczy będzie na 100%Cytat:
Zamieszczone przez wojtekd
pogoda (zawsze jest jakaś)
jezioro
fajni ludzie
maszyny
Biorąc wyżej wymienione składowe FREKWENCJA BĘDZIE PEWNA.
zapowiada sie bardzo ciekawie, a co do wyjazdu to gdzie sie ustawiamy? gdzies na wylocie?
No właśnie. Tą kwestię trzeba ustalić do środy.
Czy jedziemy prosto do Augustowa, czy też przez Białystok?
Gdzie się spotykamy i o której?
Ja zgodnie z pomyslem Dziudy stawiam sprawe jasno. Wyjezdzamy spod centrum handlowego M1 w Markach. Jesli idzie o godzine, to proponuje 7:00 bo mamy byc na 10-ta, choc i tak pewnie bedzie obsuwa. Ci co maja CB niech pytaja na 16 kanale - bede na antenie - no chyba ze inne pomysly. To jest juz wylotowka wiec bedzie prosto i skutecznie.
ekipa z warszawy. do ktorej zostajecie w niedziele?