glodnemu chleb na mysli. ale jezeli o swieconke chodzilo to cofam to co powiedzialem ;)
Wersja do druku
glodnemu chleb na mysli. ale jezeli o swieconke chodzilo to cofam to co powiedzialem ;)
Głodny ,głodnemu wypomni...... ;D
Chwila chwilaCytat:
Zamieszczone przez olejus
Po pierwsze miałes nikomu nie mówić
A po drugie to miała byc niespodzianka - mieliśmy to wrzucić potem na For Fun - nasz filmik - bo Anatol zgodził sie nas uwiecznic :D i powiedział że przy paru aktach też moze uczestniczyć ;D
Noo panowie trójkącik hmmm :what: ale fakt niespodzianki to już nie będzie, to pewnie to miała być kolejna niespodzianka Anatola... :hihi:
już nie mogę się doczekać do spotu :P oj będzie się działo :) a ciekawe co po spocie :D :D :D
dobra ja jadę do Warszawy dzień prędzej czyli w piątek tak abym spokojnie się wyspał i spokojnie uczestniczył w OPT. Jeszcze dzisiaj napisze do TEDEgo czy napewno będzie OPT kręcone dla TVN Turbo > bo jeżeli tak to muszę się ładnie uczesać (żebym ino ładnie wyglądał w telewizorze :D :D :D )
;D taaa i depilację możesz zrobić na plecach... :hah:Cytat:
Zamieszczone przez olejus
A kolegi Teda dawno już nie było więc pewnie się nie pojawi hehehe...
OPT będzie? Proooszę bardzo :D nie no to lato trzeba założyć jak nic :P Powinna mi przyjść już pianka do skóry to muszę wypucować świnkę :)
Tede bedzie z ekipa OTP - i nie tylko. Nad nami zobaczysz krazace smiglowce CNN, NBC i ABC News -> [glow=red:3df0bdda2f]BREAKING NEWS: 7ER.PL MEET IN POLAND, EUROPE[/glow:3df0bdda2f] :hah: :hah: :hah:
hehe :D :D :D i jeszcze Ewa Drzyzga przybędzie z TVN'u przeprowadzić "Rozmowy w toku" :hah: