Spot 16.04.2014 r., godz. 19.00, Stadion Narodowy:
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
Wersja do druku
Spot 16.04.2014 r., godz. 19.00, Stadion Narodowy:
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
Też wpadam
Jako 4 będę. :-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
5. Baya
dawać dawać wpisywać się......
Ja to nie wiem... Chyba sobie w domu posiedzę :chuncky:
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
5. Baya
6. Patromierz
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
5. Baya
6. Patromierz
7. Bladyatl
obytak dalej, to będzie kumulacja
Panowie trzeba pobić rekord....bo jak na razie nie było dwu cyfrówki....czuje że będzie gruba sesja zdjęciowa :courage:
Bladyatl, zgrasz dla mnie płytkę do navi na spota ?
Płytka będzie.
Bo było też pytanie o nawigacje do e65\66, zainteresowane osoby niech przyniosą pendrive min. 16GB bo nie mam nagrywarki DVD Double Layer (Dwuwarstwowe DVD).
Dzięki Marcin.
ech szkoda że znowu nie mogę. no poprostu nie bedzie mnie w kraju. a kiedyś nie opuscilem ani jednego spota... ech ku.....
zbierajcie się, organizujcie, róbcie foty a jesli na spotach wam się podoba to na ZLOCIE na bank też sie wam spodoba. myślę że potwierdzą moje słowa YARO i PATROMIERZ.
ODŻAŁUJCIE KLIKA GROSZY I REZERWUJCIE MIEJSCE NA ZLOCIE!!!!!
sorry za male OT ;)
Ja chyba tym razem będę jak nic mi nie wyskoczy :)
Jakby ktoś mi jeszcze podpiął pod kompa ją i coś wyczytał byłbym wdzięczny!
Postaram się być, chyba że miejsce zmienicie :RpS_tongue:
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
5. Baya
6. Patromierz
7. Bladyatl
8. no name
Pomysł z przejazdem do filmiku fajny, ja niestety nie mam ładnej 7 er
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
5. Baya
6. Patromierz
7. Bladyatl
8. no name
9. gabel
Pzdr
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
5. Baya
6. Patromierz
7. Bladyatl
8. no name
9. gabel
10. SajneK
O kuuurde widzę że potężny spot się szykuje :D
W takim razie ja też się dopisuję i będę cisnął Grabola niech mi szybko auto oddaje, bo znowu się nie wyrobię :)
1. MC1
2. Yaro
3. mario80
4. Emilyo
5. Baya
6. Patromierz
7. Bladyatl
8. no name
9. gabel
10. SajneK
11. Paweł'88
No podoba mi się to co widzę......
A teraz doprecyzujmy którą wolimy godzinę 20 czy 19....19 biorę pod uwagę dlatego że może słoneczka załapalibyśmy wtedy trochę i mogłyby jakieś Extra foty wyjść. Jeżeli zdecydujemy 20 to też spoko będzie się inaczej kombinowało ze zdjęciami.
Osobiście jestem za godziną 19.00. Spotykamy się zazwyczaj w środy lub czwartki i następnego dnia niestety trzeba wstać rano do pracy. Przyjeżdżając na 19 można do tej 21.30 spokojnie zostać i ze wszystkimi pogadać. A jak na 20 zostaje sporo mniej czasu. Poza tym nasze spoty zaczynają się i tak zazwyczaj przynajmniej z 30 minutowym opóźnieniem, więc zostaje mało czasu. A nie każdy może sobie pozwolić na siedzenie do 23. Takie jest moje zdanie.
Jestem za 19.00
Tez jestem za 19 i zacząć od fotek zanim sie sciemni.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Oki, skłaniamy się w stronę 19, koniecznie zacząć od fotek ;-)....niech reszta też się wypowie.....
Ps: im bliżej daty spotu trzeba będzie patrzeć na pogodę (ja patrzę codziennie ale na razie na 16 każdego dnia którego patrzyłem jest co innego ha ha)
19 pasi jak najbardziej!!
Ja się dostosuję bo pierwszy raz bede :tape:
godz 19 jest spoko :dance:
19-sta jest jak najbardziej spoko
Jak tak dalej pójdzie. To może 2 z przodu będzie :-)
Więc dobrze widzę że większości odpowiada 19 więc postanowione ----- 16.04.2014r godz 19 Stadion Narodowy ....kwestia miejsca uzależniona będzie od pogody im bliżej daty tym prognoza będzie dokładniejsza i wtedy będziemy decydować.
Emilyo nie zapomnij statywu ;-)
Baja co do dwójki z przodu to może być ciężko bo na początku mimo dużej liczby użytkowników forum z Wawy i okolic przyjeżdżało nas czterech i ciężko było kogoś namówić ale teraz się ruszyło i to jest super......kto wie może ktoś jeszcze się dopisze a co najważniejsze dojedzie :car:
19:15 i nie jest ciekawie na dworze, dzień się przedłuży do daty spotu
ale trzeba by się sprężać na tą 19-tą.
Masz rację ale 12 dni to bardzo dużo i myślę że dzień będzie znacznie dłuższy bardziej martwi mnie czy trafimy w pogodę...
Co do godziny to musimy być punktualni.... a nawet kto ma czas i ochotę może być trochę wcześniej :-)
Napisałem że dzień się przedłuży ale spinamy się na 19-tą.
Ja mam blisko to będę wcześniej ale bym sam tam nie stał :RpS_laugh:
to i ja możliwe że wpadnę na 19 16.04 :)
Witam wszystkich :)
Zawsze obiecuję,że będę i gucio z tego jest no ale wiadomo rodzina,praca oraz praca przy aucie a tu trochę ostatnimi czasy było :)
Napisze tak, na 50% będę a dam znać we wtorek czy będę na 100 % :)
Ogólnie szykuje samochód na 27.04 gdzie organizatorem jest kubosh ale jeżeli wszystko pójdzie gładko dojadę i do was :)
Pozdrawiam i przepraszam,że za każdym razem piszę: Będę a tu ZONK :)
No niestety ale nie dam rady . Siedzę dziś z dzieckiem :(
To dobrze że dzisiaj siedzisz bo spot jest 16-tego