Ja ciągle to słysze! ;D
Wersja do druku
Ja ciągle to słysze! ;D
Oczywiście to było do PRZEWIDZENIA ! ... bo to jest TYLKO możliwe w ANGLII !!
Pojechałem ucieszony po felgi, jako że były już zrobione, czekały tylko na odebranie i założenie. Jadąc pomyślałem sobie by sprawdzić czy opony są założone na odpowiednie felgi ... no i co sie mogło stać !? zajeżdżam i gołym okiem widze że na dwóch felgach coś jest nie tak !? :razz: opona 275/40 na feldze 9J a opona 245/45 na feldze 10J , oczywiście kazałem to zmieniać natychmiastowo , no ale jak to bywa w tym inteligentnym kraju nie mogło sie obyć bez szkód , tak ściągnoł jedną z opon że zrysował felge !! MYŚLAŁEM ŻE SIĘ ZAPALE Z NERWÓW !!
ma być gotowa na 15 dzisiaj :/ ... tylko że ja nie mam czasu tak sobie jeździc beztrosko bo mam wiele innych ważnych spraw na głowie a jutro wyjazd do PL !!
Booże , dlaczego tych wszystkich LEWYCH ludzi wrzuciłeś do ANGLII !!?? 8/ :evil: :razz:
juz dawno doszedlem do wniosku ze Polska to kraj wiekszych specjalistow od tych z zachodniej europy!!
wspolczuje i czekam na fotki :D
Krzychu uwież mi, że przeciętny Polak bez wykształcenia jest inteligentniejszy i mądrzejszy od niejednego niby wykształocnego Anglika !! Przecież ten kraj , gdyby nie imigranci (nie mówie że tylko polacy) to wogóle by już nie istniał !Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Normalnie jestem chory jak musze patrzeć na tych ułomów ... no ale cóź mam zrobić, żeby w miare godnie żyć musze tutaj jeszcze troche posiedzieć :/
uwierz mi ze i w De jest coraz gorzej ...
ten kraj takze nie zbudowali Niemcy.. ;)
no nic ... zostaje mi czekać do 15 :/
jutro wyjazd , nie lubie tak w trase jechać na czymś nie sprawdzonym tzn , boję się oponek bo nie sprawdzone są .... a używane :/
dopilnuj cisnienia opon !!
nie wiem jakie ma byc w tym rozmiarze ,najlepiej zapytaj sie kogos kto ma E65
beda fotki dzisiaj?
nie obiecuje, ale postaram sie chociaż jedną ... od 16.00 jeszcze ostatnia nocka :/Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
wiesz jedna...
odrazu strzel z kazdej str i bedzie cacy ;)
dawaj te foty bydlaku bo zaraz 36 raz do ciebie zadzwonie........FOTY....... :medit: :evil: :D :D