faktycznie jest, ale był ktoś oglądać? wszystko jest dla mnie gitara z wyposażenia tylko szkoda że fotele nie są w elektryce. (A tak wogóle to na otomoto jest wystawiona 8800zł a kartka w aucie pokazuje 10500zł ;D )
Wersja do druku
faktycznie jest, ale był ktoś oglądać? wszystko jest dla mnie gitara z wyposażenia tylko szkoda że fotele nie są w elektryce. (A tak wogóle to na otomoto jest wystawiona 8800zł a kartka w aucie pokazuje 10500zł ;D )
Nie wiem czy ktoś w końcu był ale kolega od nas z forum w końcu wybrał auto z Niemiec.Z tego co pamiętam to właśnie była lekko ponad 10koła wcześniej.Fakt,el brakuje ale za to masz L i lodówkę ;) El siedzenia zawsze możesz dołożyć,kupić nawet jakieś "szmaciaki" i same stelaże przełożyć ;)
Jedź i zobacz bo auto wydaje się fajne
aha, czyli nie ma problemu z zamontowaniem elektryki? to git, jade zobaczyć z początkiem czerwca, tylko żeby ktoś moją Ósemeczkę wziął :P
czaiłem się na to auto. Ale znikneło z allegro w okresie w ,którym mialem gotówkę na samochód. Ja bym się sekundy nie zastanawiał czy jechać oglądać. 4itry na sekwencji wizudanie też ładne. jak nie ma blach y do roboty to prawie jakby wygrać w lotka w tej cenie. Ja bym Ci radził się spieszyć
Jakbym tylko sprzedał swojego merca to bym śmigał ją zobaczyc i pewnie bym kupił cholera :D ;)
Jest BOSKA!!!
Jeśli chodzi o mnie to jest idealna. Silnik 4 litry do pełni szczęścia brak tylko 4 cylindry no ale nie można mieć wszystkiego no i L czego osobiście mi brakuje-córka w foteliku z tylu kopie oparcie pasażera :-( no ale to dziecko więc sami rozumiecie. Ktoś kto chce kupić E32 śmiało może jechać jak kolega wcześniej pisał pomacac.
W czym widzisz problem wystaw "mesia" i kupuj póki jeszcze jest.Cytat:
Zamieszczone przez Jedrek
Córeczce mozna wybaczyc ze okopuje oparcie, ale fakt przedluzana wersja bylaby dla niej lepsza :D
Mesiu stoi juz tydzien na allegro :D
A nie mam kasy zeby wylozyc na tego zacnego longa :D :)
Zobaczymy moze ktos łyknie moje autko na dniach to odrazu obieram kierunek warszawa :)
Dowiedz się co to za instalacja LPG jest zamontowana w tym aucie i ile ma lat. Jeśli to nie jest dobra instalka to wróżę kłopoty i wyłożenie kasy na doprowadzenie do porządku.
Zapytaj o:
1. Reduktor
2. Listwy
3. Komputer
Ogólnie auto ładnie wygląda, ale moim zdaniem gdzieś ukryty jest haczyk ;)
Też odnosze takie wrażenie... Oby nie było nim 5hp30...Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
Zawsze można pozbyć się lpg i zapierdzielać na paliwie ;)