-
Michał coś chyba nie tak?
Po kliknięciu dostałem info:
kotsylwester nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
-
Bo BOSS usunal ten temat nie rozumiem dlaczego... Takie to forum :/
-
A muszą to być sprężyny K+F ? czy mogą być inne ? :)
-
K+F sa sprawdzone i jak dotad jedyne na ktorych stoi rowno z przodem wiec jak uwazasz.
-
Ok więc postaram się jutro napisac jaka by mogła byc cena z springi wzmacniane :)
-
-
A tak z drugiej strony może warto załozyć np klpl Eibacha troche niższy od serii ,będe niedługo montował w swojej i nowe amory :)
-
Ja lubie wysoko :) jak auto siedzi kojarzy mi się z zajezdzonym staruszkiem. Poza tym nie chcę dobic amorow EDC bo wtedy zaboli :(
-
Ale np z Eibacha jest kit do zawiecha z EDC :) kolega miał Eibach w e 38 bez edc i mówił ,że auto jechaLo jak po szynach i nie było twardsze jakoś :) zobacze ja zakładam na pewno :)
-
Jakie springi obnizajace zalozyc kazdy wie, problem maja Ci co chca zachowac serie.
PS. Nikt nie zakladal zwyklych? Ja nie mam ochoty wkladac zadnych wzmacnianych bo sztywniejsze zawieszenie nie jest mi potrzebne, ma byc mieciutko i przyjemnie jak na 7er przystalo!