Fajne spotkanko i jeszcze lepsza zabawa na torze :D . Miło było spotkać nowe osoby.
Dzięki i do następnego :)
Czekamy na krakusów, aż fotki wrzucą :)
Wersja do druku
Fajne spotkanko i jeszcze lepsza zabawa na torze :D . Miło było spotkać nowe osoby.
Dzięki i do następnego :)
Czekamy na krakusów, aż fotki wrzucą :)
Następny karting Kraków ul.Nowolipki 3 (obok Makuszyńskiego) tam jest podłóże asfaltowe.. Nie jakieś wyślizgane ;) 18 września ? :P
Hej rajdowcy i kibice ;D Wielkie Dzieki za wsólnego spota i wyścigi ;D Niech żałują ci co nie byli ;D Zabawa super i tu małe sprostowanie : Ja starałam sie być grzeczna i pozwoliłam chłopakom wygrać :hah: Mało tego nikt nie powiedział ,że trzeba cos ze soba zabrac typu : obuwie, kominiarke , rękawiczki, kurtki czerwone ,bluzy zielone :hah: Zażalenie, Krakusy wprawili sie jadąc tutaj ćwiczyli po drdze ,bez wspomagania jechali ;D /podsłuchałam ktos zdradził ich tajemnicę :cool: / A moją niedyspozycję tłumacze tym byłam głodna nie wyspana i mój gokart ściągał mnie na lewo, wiatr wiał mi w oczy :hah: PrzemoS dzięki za kibicowanie :D olejus super jazda w twoim maleństwie Adasio i malet dziekuje za propozycje :hah: i w końcu wróciłam z ELVISEM choc szykował sie marsz piechotką , ELVIS jazda była super I ogólnie naprawdę było miło poznac nowe osoby które mam nadzieję bedą cześciej gościc w naszych skromnych progach :D No i na koniec zwyczajem dorki zaliczyłam McD :D :D :D Czy coś mi umskneło a tak jednak deszcz dopadł i niestety musiałam poczekać aż przestało padać :hah: Pozdróweczka dla wszystkich ;) ;)
No mam nadzieję dorka ,że wszystkiego nie zdradzisz ;D
ELVIS jak co to powtórka jak nic :D Było mega :hah: I jeszcze raz dzięki ;)
Ci co nie byli żałują szczerze. No mnie jeszcze na domiar złego do roboty na niedzielę wypisali także jak bym nawet się pisał ty bym się chyba musiał wypisać. A u mnie w pracy, jak to na większości kopalń, nie ma słowa Nie, rzeczy niemożliwe załatwia się od razu a cuda do trzech dni :evil: :hah: ;D .
Fotki wrzucajcie bo chętnie pooglądam.
Dzięki za spota, BRAWO dla Dorci !!! Również miło było poznać nowych znajomych, pozdrowienia
JA jako organizator tego "bałaganu" szczerze i serdecznie wszystkim DZIEKUJE !!!
Pojeżdziliśmy,zacieśniliśmy znajomość ze starymi wyjadaczami,a nowe twarze miło było zobaczyć - DO NASTEPNEGO !!!
I tak jak mówilismy na spociku - krakusy organizujcie kolejne GRAND PRIX 7ER u siebie, a potem Olejus w Opolu - jak wiecie już teraz zabawa jest przednia - mam nadzieje że wszystkie buzki były uśmiechnięte i zadowolone - w każdym razie ja zażaleń nie miałem :P :D
Na końcu fakt pogubilismy się - ja za Maletem7 pojechałem i połapałem się przy wylocie z Tychów,
Fotki z jazdy ma Wiktor na swoim aparaciku (ponad 100 podobno szt.)
- a zdjęcia robiła KIVI ;D
pozdrawiam
dalem d%$#%#%#^^#y . Praca nie pozwolila :( od 6tej rano teraz ściągnolem marynare i siadam przy kawie.... :(
z tego co czytam było gitara :)
pozdrawiam
No chłopie popraw sie :PCytat:
Zamieszczone przez Cyga
Oprócz Ciebie nie było jeszcze tylko Dewon-a z tych co sie zapisali ale za to byli ci co sie nie zapisywali :cool: