Co do pokrowca - to w ASO są dostępne pokrowce na F01 i F02 - nie wiem jak to cenowo
Wersja do druku
http://allegro.pl/bmw-7-e23-e32-e38-...029760751.html
co sądzicie o tym??? rozmiar ma fest z tego co pisze
Felgi spoko, ale one nie są 4x8" czy tylko takie opony kupiłeś?
O pokrowiec zapytaj Jarka albo Epula, bo oni na pewno jakieś kupowali po c.a. 100PLN. Ważne, żeby od spodu miał maszek, bo nie będzie rysował lakieru ;)
felgi sa 4x8 dokładnie 9j mi do niczego potrzebne nie sa bo tam potem idą opony kalibru 265 a takich nie chcę bo po cholere to nie 500km pod maską
o dobra rada z tym pokorwcem
Mam taki pokrowiem,i powien tak.Trzymałem pod nim auto kilka dni,i rzucilem w kąt.Wydaje mi sie,że auto strasznie sie ''poci''.Nie wiem czy to wina tego konkretnie producenta,bo zapewnie zależy jakie materiały zostały użyte do jego produkcji.Pokrowiec kupowany na alledrogo za cene ok 150 PLN.Pewnie cos podobnego jak w Twoim linku Zdzira850.
Załącznik 6885
Pod pokrowcem auto zgnije , lepiej juz jak stoi pod chmurką.
Pokrowce tej firmy z linka są dobre jakościowo - to polski producent.
Materiał jest od środka miękki i przepuszcza powietrze, w dolnej części jest możliwość ściągnięcia całości sznurkiem.
Myślę ze pod każdym pokrowcem może powstać efekt pocenia się.
Mam taki do e65 i jestem zadowolony.
czemu zgnije???
a jak kot sąsiada pazurami biega po aucie to lepiej jak gołabki drugiego sasiada srają tez lepiej dla lakieru?????
nie pytam czy mam miec pkrowiec bo ma tylko jaki i w ta stronę sie starajcie pomóc
Sebek Ty masz ten pokrowiec tej marki czy innego producenta???
ano dokładnie Qba z tymi opiniami co dla kogo jest igła to bywa róznie zazwyczaj cos co dla mnie jest zwykłym strupem podnieca 99% moich znajomków :)))
ale de facto szkoda, że mamy daleko do siebie z chęcią obadałbym twoja maszynę i zrobił sobie fotki wspólnie bylaby ciekawa sejsa tuning e32 z zachowaniem stylu lat tego okrersu kontra piękna seria :)