Al. Jerozolimskie 42 - przy samej rotundzie.
Wersja do druku
No proszę, hasło wódka i dodatkowa mobilizacja w stolicy :peace:
Żeby się nie okazało ze na hasło wódka zjedzie się więcej osób niż na spot. Bo dopiero będzie kicha. ;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Myślę, że Sphinx jest spoko. Ja jestem za sobotą, ale jak trzeba będzie w piątek też dojadę :plane:
No to tworzymy listę na Wódkowy Spot 7er :pride:
1. Pawel'88
2. Baja
3. mario80
4. MC1
5. Yaro
Czekamy na resztę chętnych .... dopisujcie się :horn:
Ja alkoholu za bardzo nie piję, ale chętnie się z Wami spotkam przy stole :rockon:
Zależy jeszcze jak czasowo to będzie wyglądać i czy na 100% piątek ;)
Eeee zapomnieliście dopisać młodego który od początku zjawia się regularnie na spotach
Czyli + 1 to już 6 w sumie
Oooo widzę że jestem na liście a to ciekawe....... ;-). Koledzy bardzo chętnie bym się z wami spotkał ale weekendy są u mnie problematyczne a ten już szczególnie. Obawiam się że tylko myślami będę z Wami.....zobaczymy co będzie.
To ja wskakuje w takim razie w wolne miejsce
1. Pawel'88
2. Baja
3. mario80
4. no name
5. Yaro
Tylko kiedy ?
Ja proponuję sobotę, w piątek jest zawsze full ludzi we wszystkich lokalach
Może sobota 19.00
Dla mnie - sobota pasuje :-)
Ja w sobotę zobaczę czy bede mógł ;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Niestety ale ja nie dam rady....:apologetic::apologetic:. Wiem że rzadko się spotykamy ale weekendy u mnie są zazwyczaj zajęte co mnie strasznie wkur.....a ale nic na to nie poradzę. Doczekam się spota w kwietniu i wtedy się z wami zobaczę i pogadam :RpS_smile:. Tak jak pisałem myślami będę z Wami......
Maciek szkoda, że nie dasz rady :-/ Miałem nadzieje, że się razem napijemy. Byłoby wesoło :-)
Mariusz mam nadzieję że jeszcze nie raz będzie okazja się napić.....No niestety nie dam rady tym razem.
To jak na 100% sobota??? Ile chętnych???
Sobota, sobota ...tak jak napisałeś godz 19 Sphinx w Alejach Jerozolimskich przy rotundzie. Z tego co rozumiem aktualna lista wygląda tak:
1. Pawel'88
2. Baja + 1 os. tj . tak zwany przez Ciebie - "młody" :-)
3. mario80
4. no name
5. Yaro
i być może Patromierz
Jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszamy. Przypominam, że jest to Wódkowy Spot 7er, więc fury zostają tym razem w swoich "stajniach" :-)
Na 16-tą wybieram się na rozpoczęcie sezonu ale
wieczorem wpadnę do Was na jakieś alko.
Zostaję Śfinks przy rotundzie ?
Będzie jakaś rezerwacja ?
Sphinx zostaje. Wpadaj
Wypijcie koledzy parę lufek za mnie......:very_drunk:
Z ostatniej chwili: jesteśmy w sphinxie na ul. Szpitalnej (koło Chmielnej). Jakby co dzwońcie do mnie 602 576 011
Teraz piszecie :(
Dzwoń do yarka. To jest obok 200 metrów dalej
Witam, kiedy planujemy spocik ze swoimi siódemkami ?
Może w ta środę?
Ja chętnie, już mogę szuraczem podjechać.
kurcze, ja nie mogłem być niestety ale chętnie wybiorę się na Kwietniowy spot :)
Podsumowanie spotu sobotniego. Spotkaliśmy się o 19 pod Sphinxem koło rotundy, ale okazało się, że mieli nas w dupie i stwierdzili, że dla 6 osób miejsca nie znajdą. Czekaliśmy tam 45 min i dalej nas olewali, wiec zwinęliśmy się do drugiego Sphinxa jakieś 200 metrów dalej na szpitalnej. Kto chciał , ten dotarł.... Było nas czterech chłopa
Do 23 aż do zamknięcia zostaliśmy na miejscu...a potem poszliśmy do.... a to już zostaje między nami :-) To tyle.
Panowie co do spotu kwietniowego to proponuję go zorganizować koło 15.04. Taka moja luźna propozycja
Yaro, nic dodać nic ująć! :-)
A spotkanie również myślę, że 15-16.04. byłoby OK!
Cholera to mogłem jeszcze do Was dojechać, bo wolny byłem po 21 :ambivalence:
Hahaha to widze gdzies dalej zaszaleliscie :D czyżby sogo czy cocomo? :P
A to było być, to byś wiedział :-)
Koledzy zarządzam ;-) WARSZAWSKI SPOT na dzień 16.04.2014r godz 20 Stadion Narodowy obecność obowiązkowa !!!!!!!
Myślę że każdy już letni set up zarzuci więc przydałaby się konkretna sesja (co nie Emilyo inni koledzy oczywiście też weźcie aparaty).....u mnie moje kółeczka już na swoim miejscu :nod:
Ewentualnie godzina może być 19 co by dziennego światła do zdjęć złapać....
To może mała lista co by wiedzieć co się będzie działo....
1. MC1
1. MC1
2. Yaro
Siemka :) Moja 7er niestety jeszcze jest uziemiona więc pewnie pod koniec kwietnia będę mógł wpaść , ale ja z innej beczki .
Będę niebawem ogarniał film promocyjny i chciałbym aby pokazać w nim również Klub 7er .
Plan jest prosty , przejazd po marszałkowskiej kolumny ślicznych siódemek i kilka ujęć każdego z was .
Ktoś się pisze ?
Kubosh, może jakaś datę podaj takiego przejazdu.