psuja psuja ;D
Wersja do druku
psuja psuja ;D
hehe, zapewne na czarnej psują ale do sreberka pasują idealnie :D :evil:Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
:viva:
jakbys chcial wywalic do do mojego smietnika ;)
dawaj na gg jak cos-jak dobra cena to wiesz.. gg gg gg
spoko Krzychu ... daj mi się z tym "przespać" :)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Mały update :)
a) wymieniłem zrysowaną , boczną szybę od strony kierowcy ( zrysowała ją plastikowa końcówka ściągacza do przewodów od szyby) Już nie denerwuje mnie na niej efekt ptasiego gówna jak to powidział Krzychu (7ka) :evil:
b) szybki na nowo przyciemnione , troszkę jaśniej niż ostatnio ale może nie będą aż tak strasznie rzucać sie w oczy tutejszej policji :)
c) "świeże 19" słoneczka do odbioru dzisiaj około 15.00 :medit:
d) zamówiłem wczoraj , odebrałem dzisiaj uszczelkę podszybia . Zaraz zabieram się za jej zalożenie
http://www.fubu.jawnet.pl/uszczelka.jpg
Cena uszczelki w UK + 10 spinek
42.62 GBP
niedroga "impreza" a odświeżyła nieco moją laleczkę :)
Ja czekam na te "słoneczka" ;D
A co do podszybia to przygotuj sobie specjalny klucz do ramienia wycieraczki ;)
Wracając do tematu, właśnie dostałem telefon że felgi gotowe do odebrania ... :faint: :medit:
no ale niestety , teraz to ja musze zbierać sie do pracy ....
Jutro rano o 8 już będą pod firmą by je odebrać :) (ufff... znowu sie nie wyśpie :/ )
P.S
Podszybie wymienione , nie zajęło dużo czasu i całkiem elegancko wygląda takie nowe i świeże :)
Czy ktoś wie jak nazywa się choroba na punkcie swojego auta ? w tym przypadku 7er ? :mad: :faint: :D
ja wiem mam to samo i nie ma na to lekarstwa........raczej nie chcesz wiedziec jak to sie nazywa. :D :D :D :D ;D ;D ;D
słyszałem ze coś na p......... tak mi żona to przedstawia :) :) :) :) ale kobiety mało wiedzą
Też gdzieś to słyszałem ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez LISU77