-
1. Elvis,
2. Ronin,
3. Bakstg jezeli auto nie za nie może:)),
4. Kecaj z Gwiazdą zamiast Śmigła,
5. Wodny + Klaudzia ... chyba że coś naprawde wypadnie
6. JanuszE38,
7. KRUGER GRILL mile widziany
8. Gilu_e32
9. ....
Czekam na konkrety - z tego co widze 11 wrzesnia
-
[QUOTE=gilu_e32;527846]1. Elvis,
2. Ronin,
6. JanuszE38,
8. Gilu_e32
9. IMPEX z mb w221 bez gwiazdy nie ma jazdy( jeśli coś mi nie wypadnie w planach innego )
-
1. Elvis,
2. Ronin,
6. JanuszE38,
8. Gilu_e32
9. IMPEX z mb w221 bez gwiazdy nie ma jazdy( jeśli coś mi nie wypadnie w planach innego )
Nie może Ci nic wypaść Adam :thumb:
Panowie , jeszcze możemy wybrać czy potem DSD czy np Świerklaniec , obadam temat dokładnie i napiszę tez gdzie zbiórka.
-
Impex z radzionkowa?:)
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
Zbiorka przed pochodem moznanzrovic np na parkingu tesco w tarnowskich albo m1 w bytomiu.. tak mi do glowy przyszlo
-
Na czas Gwarków, a zwłaszcza podczas pochodu, ruch uliczny w Tarnowskich Górach jest mocno ograniczony, obstawiony przez Policję. Warto byłoby dowiedzieć się wcześniej gdzie i co będzie zamknięte.
Biorąc pod uwagę miejsce w którym pochód się zaczyna, proponowałbym zbiórkę gdzieś na Ohio, np. przy Kościele jest spory parking, ew. Biedronka (ta nowsza :D ).
-
Moze byc.. chyba ze ltos by nie orientowal sie to to tesco łatwiej wytłumaczyć:) dk 11:)
-
A pochod jak zawsze spod jednostki rusza?
-
Edytuj posty, nie pisz kilku pod sobą.
Tak, rusza spod jednostki, jednak kolejne części ustawiać będą się już dużo dalej. Obwodnicy pewnie nie zamkną, ale Fazos będzie zablokowany. A co dojazdu do Biedronki czy Kościoła na Ohio, też nie jest skomplikowany.
Kto wiedział nie będzie jak dojechać, niech śmiało pyta, każdemu się wytłumaczy.
Jednak tu decyzja należy do organizatora, więc Elvis musi się wypowiedzieć, bo jesteśmy chyba niejako "na doczepkę" do MB Silesia.
-
Więc co do organizacji , spotykamy się 11.09.2016 o godzinie 10 rano pod Castoramą :
https://www.google.pl/maps/place/Cas...8!4d18.8414916
Jedziemy na pochód kolumną , Mb Silesia też jedzie ,a potem na DSD .
Proszę się określić kto jest chętny na wuszt lub coś innego na grilla , bo nic nie bierzemy ze sobą i muszą nam na DSD odpowiednią ilość przygotować.
ps. Kecaj na Varius Manx zdążysz nawet piechty z Dolomitów bo grają o 20.30 :thumb:
1. Elvis (3 wuszty)
2. Ronin,
6. JanuszE38,
8. Gilu_e32