Załącznik 3885
Wesołych Świąt
Wersja do druku
Załącznik 3885
Wesołych Świąt
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Użytkowników forum 7er :)
:mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:: :mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:: :mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:::mikolaj:: :mikolaj::
WESOŁYCH ŚWIĄT
Wesołych Świąt i bezpiecznych podróży :) Oby nowy rok był lepszy od poprzedniego!
dołączę się do życzeń :) przede wszystkim zdrowych,spokojnych i rodzinnych świąt ,udanych wyjazdów i tyle samo powrotów 7-erami ;) co by Nowy Rok był dla wszystkich lepszy a przynajmniej nie gorszy niż ten mijający ;) by nasze samochody nas nie zawiodły i nie stwarzały za dużo problemów i przynosiły nam jak najwięcej zadowolenia i przyjemności ! WESOŁYCH ŚWIĄT i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Jak co roku :
http://www.wrzucajfotki.pl/di-ICETWL17.jpg
Mikołaja z długą brodą,
gości z procentową wodą,
kobiety gorącej w prezencie,
prostej drogi na zakręcie.
Tego i wiele innego życzy
ADASIO
Sam chciałem założyć taki temat ale skoro juz jest to się podepnę:) Wszystkiego Najlepszego, tradycyjnie zdrowych i wesołych... a w nowym roku równych i bezpiecznych dróg oraz spełnienia motoryzacyjnych marzeń
Ja również życzę WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ;)
... i ja się dołączam do życzeń: wszystkiego dobrego na Święta, a i nie zapomnijcie o swoich autkach; chociaż zajrzyjcie do garażu, he he. Ja swojej zafundowałem dokładne mycie z woskiem i pranie tapicerki :-)
pzdr