I bardzo dobrze, to Tobie mają się podobać!!
Nie wyobrażam sobie coś kupować do autka po to tylko aby się komuś podobało.
Wersja do druku
A ja właśnie zdecydowanie wole pełne felgi jak mawiacie patelnie aniżeli jakieś gwiazdki gdzie więcej przestrzeni zeby głowe wsadzić i najlepiej ją sobie odciąć aniżeli felgi ;)
Wiadomo dla każdego coś dobrego :D
Witam nową Forumowiczkę...Dziewczyna w 7er...hehe moja Żona jako pierwsze auto po zdanym kursie też miała przyjemność prowadzić 7...tylko,że E32 740iL...była zafascynowana tym autem...na pewno Ją rozumiesz :) .Twoje autko jest bardzo ładne a felgi...no cóż...jednym mogą się podobać a innym nie...każdy ma swoją wizję...Uważam,że fele zaproponowane przez Sebka pasowały by idealnie ale te co masz tez robią robotę...nie jest źle...Pozdrawiam i życzę bezawaryjności...
Ja bardzo lubię pełne fele i te są naprawdę ok w mojej opinii. Pytanie tylko,jak się jeździ na takiej glebie? Olitobi,witam,bo nie miałem okazji :)
**************** by Tapatalk
Moje E38 po małym odświeżeniu:
Załącznik 7203
Załącznik 7204
Załącznik 7205
Załącznik 7206
Załącznik 7207
Załącznik 7208
Załącznik 7209
Kobieta w E38?! Jestem zaskoczony i jednocześnie pod wrażeniem. Wręcz nie mogę w to uwierzyć. Może przełamiesz stereotyp typowej kobiety "za kółkiem" :)
Powiedź co Cię skłoniło do takiego wyboru? Czemu akurat E38?
Często widuję kobiety prowadzące E38, interesujące wrażenie wizualne :)
Auto prezentuje się coraz lepiej, polerka odświerza prezencję samochodu..
Fajnie,tylko czemu lizanie auta na zewnątrz ??
Tez mialem o tym pisac, tak samo kabel dotyka błotnika i auto jest robione chyba fareclą.W sumie nic dziwnego w zakladzie lakierniczym hehe.Jestem ciekaw jak auto w słońcu wygląda.