Myślałem że niczym sobie dziś humoru nie poprawie :cool: Jak dla mnie jeszcze dokładka pod zderzak i kwadratowe końcówki tłumika,takie jak 750.
Wersja do druku
Myślałem że niczym sobie dziś humoru nie poprawie :cool: Jak dla mnie jeszcze dokładka pod zderzak i kwadratowe końcówki tłumika,takie jak 750.
Zderzak z wlotami z 750 i oryginalny błotnik przedni lewy (aktualny to chyba rzemiosło bo jest za mały) już czekają na montaż . Końcówki założyłem okrągłe 2x70mm lekko ścięte od dołu. Jakoś bardziej mi podeszły , ale kwadraciaki od 750 też są bardzo ładne.
Cieszę się , że autko Wam się podobie ;)
Bosman, ty wiedziałeś co robisz. a A Sylwek pewnie wieczorami łzy do poduszki wylewa ;D ;D ;D
Oj u mnie też były łzy ;)
Tak jak sobie policzyłem to przez pół roku zainwestowałem w babcie około 7 tys , gdzie nie robiłem żadnych poważniejszych napraw. Praktycznie same wymiany , sztuka za sztukę, a największa inwestycja dopiero przede mną , mianowicie , kompleksowa blacharka i położenie nowego lakieru + pełna konserwacja podwozia.
No to prawdziwy cukierasek będzie-rarytas :D
Jeśli jest org(nie licząc elementu koło wlewu paliwa)to ja bym nie ruszał.Fabryki nikt nie poprawi ;)Cytat:
Zamieszczone przez bosman
Oj uwierz mi , że mam takiego lakiernika , który doprowadza do perfekcyjnego stanu auta świeżo kupione w salonach, bo fabryka niestety zostawia tzw. skórkę pomarańczy , niezależnie od tego jakiej klasy auto kupisz. Jest w Szczecinie tylko jeden gość , któremu powierzę tą misję i wiem , że efekt będzie MEGA .
Twoje 7er jest niesamowite...gratuluję
Cytat:
Zamieszczone przez bosman
He he tez takowego mam z pasta 3M i polerka :)
Ach te nasze bety sa drozsze w utrzymaniu niz kobitki
witka
Nawet ladna ta bunia :)