Czyżby mi się zaczynała podobać biała e38? Chyba tak :D
Wersja do druku
Czyżby mi się zaczynała podobać biała e38? Chyba tak :D
No nie powiem Wielki szacun znajomuy kiedyś miał taką perłe ze stanów sprowadzał podobnie jak Twoja kolor Mega .....
Wiktor, mega cios! Dla mnie rewelacja!
Jeśli mógłbym dorzucić swoje 3 grosze, to poszedłbym w stronę Shadowline i wrzucił jakieś skręcane 19" - p9"/t10" z polerowanym rantem i czarnym/grafitowym środkiem (max mniej więcej takie ostatnio kupił). I dla mnie to byłby już przekozak ;)
tylko nie to...Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
te ACS sa piekne!!
zastanowilbym sie czy gdyby byly grafitowe lub czarne... bylby mega kontrast... albo ladnie je odnowic i takze bedzie wypas!
wiecej fotek czlowieku !! zobacz co tu sie dzieje ;)
Moja propozycja nie dotyczy oczywiście tych ACS... ;) IMHO na białe nadawałyby się jakieś wieloramienne - tańsza opcja to seryjne "słoneczka", droga to jakieś Breyton Magic, Hamann Anniversary, któreś z klasycznych Hartge...Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Czarnych felg na białym aucie nie trawię, choć to teraz uchodzi za "stylowe" (do następnego sezonu zapewne).
Grafitowe wyglądają jak brudne...
Jeśli nie biały - to dobra polerka/chrom będzie wyglądać świetnie, tym bardziej do Chromeline.
To oczywiście tylko moje $0.02... ;)
Wiktor miej litość i daj jakieś dobre fotki ;D
Ile osób tyle opini. Ja bym pojechał po całości i wszystko walnął na biało bez chromu.
Felgi bym zostawił bo są bardzo ładne ;)
Ale efekt wyszedł super- gratuluję odwagi!
A ja miałem nadzieję, że może jednak Imola Rot będzie ;(
Mimo wszystko ciekawie to wygląda. Czekam na więcej fot.
Wiktor, Naprawdę fajnie to wygląda tylko pozazdrościć
podebrałeś mi pomysł!!!!! :hah: :hah: :hah:
Super, wygląda pieknie. od jakiegos czasu myśle o przemalowaniu mojej e38 na białą perłe.. warto.. i wkrótce się za to wezmę bo warto, a biały long napewno fajnie bedzie się prezentować:)