No i to jest wiarygodna relacja ;D. Robert to ty w takim razie masz bardzo ciężką nogę skoro 10,69 ;D.
No i to jest wiarygodna relacja ;D. Robert to ty w takim razie masz bardzo ciężką nogę skoro 10,69 ;D.
brawo, bardzo ładne opracowanie; jednak da się zaoszczędzić bez "specjalnych zabiegów aerodynamicznych", w benzynowej 735, czuje że do 8L/100km bym zszedł, ale po trasie, wyjazdy po papierosy i inne głupoty "zrobią swoje i dalej będzie pokazywać 12L/100km :-) tak się zastanawiam czy nie będą koledzy z północy z nas się śmiać; bo są nawet takie powiedzonka o "krakowskim oszczędzaniu" :-)
OK, byłem niewiernym Tomaszem :D
Ja też nie wierzyłem dlatego postanowiłem sprawdzić :)
A mi na postoju jak mam wlaczone chwilowe spalanie pokazuje 53,5L /100 silnik m62b44 wytlumaczy ktos to??
sam powiedzialeś że na postoju :):) Jak na postoju / 100km to bedzie dążyć do nieskończoności do momentu az nie ruszysz :) na postoju liczy sie l/h test 4 !
To ja dodam od siebie mój rekord w teście 5. Ogólnie to sobie prowadzę rejestr tankowań i spalania. Muszę uzupełnić parę tankowań i wtedy się wypowiem.
P.S. Jakby ktoś się pytał o prędkość to akurat dojeżdżałem do remontowanego odcinka drogi gdzie było czerwone światło i korek dlatego tam mało ;)
Załącznik 2944
fajnie jakbys zrobil wiecej fot z tej samej trasy. Jedno zdjecie niewiele powie o możliwosci ekonomicznej jazdy tym autem. (+17 ciepło tam masz :) )
To ja też się pochwalę :
http://img841.imageshack.us/img841/2596/img1691q.jpg
Trasa z Rudy Śląskiej do Polańczyka w Bieszczadach. Jakieś 350km jechane spokojnie bez pośpiechu. Na A4 120 i tempomat, po mniejszych drogach 60-80 i tempomat.