-
o ja pierxxx
nikt takiej nie ma ;) brawo za odwage!
rob kierunki!! bedzie odlot!!
chromy nie pasuja..wiec jesli zrobisz shadowa i nerke czarna bedzie bomba!
nie wiem czy gdybys nie zrobil te ringi..nie musza byc podlaczone... to tez byloby pieknie..wtedy ringi podkreslilyby czarne wnetrze...ale nie wiem byc moze sie myle..
-
Chromy znikna potrzebuje chwile czasu :)
tykol teraz mi powiedz jaki kolor ?
Pod kolor auta ?
Pod kolor felg ?
Czarny bez metalicu i perly zwykly czarny z clarem ...
? :)
I oczywiscie shadow pelny spryski nerki listwy .. ;D
-
Widze ze zrobiles ten sam patent co ja z dlugimi :)
Niesety jak sa zapalone, wygladaja jak kupa :( Zastanawiam sie jak na xenach by sie zachowywala ta farba na kloszu....
Ja u sieie tylko jeszcze ringi wrzucilem
http://img219.imageshack.us/my.php?image=749wm6.jpg
niestety juz sie 4 przepalily a nie mam czasu rozbierac i reklamowac :(
Gratuluje efektu, jednak po face lifcie ladniej to wyglada!
SUPER!!
-
mysle ze tak jak w orginale...
czyli na zderzakach i listwach pod kolor nadwozia.. tzn na dzwiach powinien miec mat.. ale ja mam w kolorze wszystko ;)
a ramki okien czarny mat..
nerka..hm..czarny polysk..
wiesz co ja jeszcze bym zrobil zeby nadac autu agresji.. zglebowal ja ..ale to napewno z czasem..ale na dniach moglbys na czerwono zaciski walnac..!!! przy tych felgach i czarnym kolorze wygladaloby to konkret !!
-
ringi sa spoko ale nie musza byc wlaczone!!
przypatrywalem sie i nawet te dziadowskie z allegro fajnie wygladaja jak sie nie swieca!! podkreslaja lampe!! a biale na czarnym tle beda mega
do tego te lampy na tyl i auto czarne ... typowe do gangsterskich klipow
-
no to teraz jeszcze kierunkowskazy i będzie mega :D
ale i tak wielkie brawo za dotychczasowy rezultat :pada:
-
Na tył bede zamawiac na dniach czarne diodowe jak ma i te co wrzucales ogloszenie na ebayu :)
Ringi mialem i wyrzucilem .. CCFL do auta po lifcie wygladaja jak kupa sa za cienkie i poza tym juz mam za duze straty ..
Czyli co listwy ze zderzakow cale wlacznie z chromem pod kolor auta ?
Listwy wokół auta czarny mat ..
Listwy z drzwi tez matowe ..
Nerki czarny połysk..
Czerwone zaciski mhhrr ciekawie brzmi ;D :P
-
kurde ale czy nie za mocno przyciemniles....
wiesz....zeby nie bylo na mnie... :)
listwy wokol auta te gdzie pdc i na drzwiach mozesz w kolor auta tam gdzie jest spryskiwacz to tez w kolor i tak samo tyl..
ramki na oknach mat..czarny mat..
a nerka czarny akryl,pozostaje pytanie co z wnetrzem nerek... chyba tez w czarny akryl..
czerwone jak krew zaciski nadadza kropke nad i... wszystko czarne..i takie lekkie podkreslenie w postaci czerwonych zaciskow... na srebrnej feldze nie byloby tego efektu..a na czarnej jak drakula :D
-
No, 7ka ma racje, czerwone zaciski mea beda wygldac. Jedynie, nie pasuja mi te czarne lampy na tyl....za grobowo wedlug mnie sie zrobi. Ja bym kupil czerwone i kierunki w czerwony wrzucil, ladnie by sie skomponowalo z zaciskami i nie byloby efektu "trumny".
No inerke bym pod kolor dal :)
-
Tzn moim zdaniem przy tych lampach i kołach chrom musi zejść całkowicie z auta, ale pod warunkiem , że szyby będą jaśniejsze niż kolor nadwozia. (delikatny kolor czerni)