Hej, namówię kogoś by wziął lapka na spot, żeby połączyć się z kompem w mojej buni??
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2
Wersja do druku
Hej, namówię kogoś by wziął lapka na spot, żeby połączyć się z kompem w mojej buni??
Ja mogę wziąć, mam inpę i dobra baterię
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Spoko, Dzięki bladyalt !
Ja będę e38 to może i mnie się uda podpiąć,
mam info o poduszkach i jestem ciekawy jak bardzo.
Narodowy, to znaczy plecy od Targowej ?
Tak, tzw "kamyki" vis a vis dworca Wawa Stadion. No Name a myślałem że obejrzę glebę na żywo......a tu kolejne E 38 które i tak się już mocno rozpychają na spotach i krzyczą na moją osamotnioną E 65 ha ha.
E32 nie ma ubezpieczenia w chwili obecnej a miesięcznego na czas
prac nie chcę kupować bo szkoda mi czasu by leciało jak auto i tak stoi.
Panowie, dzięki za spotkanko! Marcin wsparcie techniczne i płytka - szacun!
Mapa ma most północny, więc jest nieźle.
Do następnego!
Spot na 9 sztuk 7er udany. Jakby ktoś potrzebował mapy na CD to proszę zostawić wiadomość to przygotuję na następny spot w kwietniu.
Pozdrawiam.
Foty gdzie ? :juggle:
Chyba nikt nie robił.
Mapa taka najnowsza która jest dostępna - tak wyszło ze sprawdzania dostępnych ulic, mostów itd.
Fotek nie było bo towarzystwo tak się rozgadało że zapomniało, ja byłem pierwszy raz ale stali bywalcy spotów twierdzili że dawno nie było tyle 7er.
Elvis, ja przytargałem statyw i aparat ale towarzycho gadało do 22 i jak się ludzie zaczęli rozjeżdżać tośmy dopiero się zorientowali, że foty nie zrobione. Poza tym bladyalt mieszał w naszych furkach inpą i tak zleciało.
A no i teraz mam zagwozdkę z jednym błędem przy webasto i szukam w necie :RpS_crying:
[QUOTE=bladyatl;424392]Mapa taka najnowsza która jest dostępna - tak wyszło ze sprawdzania dostępnych ulic, mostów itd.
Marcin, jechałem na tej mapie do domu i powiem Ci, że rzeźba z nią trochę jest, bo ciągnie do głónych ulic. I jak wracałem spod Stadionu to mnie cały czas zawracała na rozpierduchę tam przy metrze... więc trzeba uważać. Chyba, że to kwestia wyboru w ustawieniach nawigacji jaką drogą ma nas prowadzić ...
No cóż, tak działają nawigacje i nie zawsze wybierają prawidłową drogę.
Odnośnie mapy to nie wiem kiedy była aktualizowana,
jest spora możliwość że nie ma informacji o budowie metra.
Jeżeli ma to kwestia ustawień / wyboru trasy.
Mam pytanie a dasz radę ogarnąć do E 65 mapę? Bo chętnie bym przyjął taki prezent :RpS_smile:
A co do spotu to było bardzo fajnie....9 7er robi już fajną robotę no i w końcu jakaś siostra się pojawiła ha ha. Już się nie mogę doczekać kwietnia jak będzie nas dużo to trzeba będzie zrobić jakąś EXTRA sesje......Pozdro dla ekipy
A jaka masz tam nawigacje? Masz czytnik DVD (czyli NAV02 lub NAV03) czy CD (NAV 01) na nawigacje?
Matt już po zabiegu....Adasio wycofał się z organizacji Mega Spotu w okolicach Łodzi z powodu małego zainteresowania....Jak chcesz poczytać co miało być to wątek jest w dziale "planowane spotkania" pt Mega Prestiżowy Spot.....
ja nawet bym się nie doczłapał w okolice łodzi ze względu na mało czasu po pracy i ostatniego zamieszania po pracy :/ ale jak szykuje się jakiś spot w tesco na fieldorfa to chętnie wpadnę :)
Zapewne ok połowy kwietnia będzie coś organizowane. Na początku kwietnia zaczniemy ustalać szczegóły spota także zaglądaj w wątek.....
teraz postaram się zaglądać częściej :)
A może na jakąś wódę byśmy się w międzyczasie gdzieś ustawili? :D
No można by coś pomyśleć tylko "casu mało kruca bomba" ale jak będzie odzew to czemu nie.
co gdzie, co kiedy wódka :target:
Jestem za !!!! :peace:
Może za tydzień ( zielona gęś na niepodległości) ???
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Na przyszły piątek/sobotę np. można byłoby się gdzieś ustawić w jakimś pubie (np. Zielona Gęś).
W Sfinxie również jest dobry klimat w miarę, czasami chodze tam ze znajomymi (jest wóda, coś do popicia i przede wszystkim coś do zjedzenia).
Także wyskakujcie z propozycjami a uda się coś zorganizować.
Zielona Gęś bardzo chętnie. Lokalizacja dobra (przy samy metrze), więc każdy znajdzie :-)
To jak są jacyś chętni (ja jestem za) :-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Po przeglądnięciu menu Zielonej Gęsi stwierdzam, że nie bardzo mi tam pasuje. Wódkę można kupować jedynie po 40ml (a ja na wódę właśnie jestem skazany ponieważ nie piję piwa, bo po prostu nie lubię ;)). Jestem za Sphinxem (który jest w samym centrum) , ponieważ mają tam fajne zestawy właśnie z wódką :) i przede wszystkim są do wzięcia flaszki 0,5/0,7l
Bez różnicy możemy i sphinx
W Gęsi można chyba flszkę zamówić. Ale może być SPHINX, bo przynajmniej można coś bardziej tłustego zjeść przed piciem, a w Gęsi jedzenie do kitu.
Mówimy o SPHINX przy ul. Szpitalnej?? OK! Nie ma problemu. Tylko żeby sporo osób chciało iść, będzie weselej :-)
Ja jestem na 100% tylko piątek czy sobota [może niech wpisują się osoby chętne na dzień dzisiejszy]