Ja tam nieraz widziałem ta damę e30) na lotnisku wraz z właścicielką w rękawiczkach bez palców:) Tylko zastanawiam się czy to nie ta sama właścicielka przywoziła się czarnym e32? Chyba że to jakaś inna kierowczyni,
Wersja do druku
Ja tam nieraz widziałem ta damę e30) na lotnisku wraz z właścicielką w rękawiczkach bez palców:) Tylko zastanawiam się czy to nie ta sama właścicielka przywoziła się czarnym e32? Chyba że to jakaś inna kierowczyni,
Rąsia-Witam :)
Piękne e30 ,które (jak wnioskuje) z czasem będzie jeszcze piękniejsze-niech się dzieje ;)
Pozdroofki:)
nie mam rekawiczek bez palców tylko z dziurkami na kostkach ;D jak juz , to e32 tez bylo z mojej stajni, a Ty chyba siedzisz na dachu z lornetką i obserwujesz :)
pierwsze foto na Back Hella dopiero sie doczekała , tak dobrze widzicie nie mam 1,5 nerki ... starcilam na drodze ale moze jutro beda nowe :PP
http://img262.imageshack.us/img262/4861/dsc1306lt.jpg
Uploaded with ImageShack.us
No tak bardziej wtajemniczeni wiedzą ,że Kivi się przesiada na niską szeroką ciemną e32 w rękawiczkach zabójczyni... :D
Witam i gratuluję dobrego smaku (gustu). Trzeba uważać na tę panią bo z niej HitMan jest.
tom_0808 ale Kivi nie zabija i nie jest łysa na głowie.. Ja o tym nic nie wiem...Fakt ma takie same rękawiczki i taki jeden gadget w aucie.. Ale to nie Hitman :]
tom przesadzasz obydwaj przesadzacie :PP Hitman to postać z gry.. zabójca... chodzil w takich samcyh rekawiczkach i zabijał po cichu... nikt nie jarnął ze to on..
czy ja wygladam na hitmana ?
ja tylko jezdze czarnym BMW ...
na hitmana to mi nie wyglądasz ,raczej na niezłą laseczkę :D
To taki żarcik był, gdy zobaczyłem autko i poczytałem o rękawiczkach to pierwsze co mi się skojarzyło (cichy zabójca) patrząc na E30 shadow. Na tym zdjęciu na Hitmana nie wygllądasz, a raczej jak tap madyl :)
P.S. Jak możesz to wstaw zdjęcia siódemeczki chętnie bym obejrzał.
nie siedzę na dachu :boxing:tylko parkowaliśmy na jednym parkingu:haha: teraz jestem na pietrowcu i od jakiegos czasu nie widze e30