W e65 z aku jest tak samo. Ja robię tysiąc km miesięcznie max i też co jakiś czas ładuje aku bo wali błędami .
Wersja do druku
W e65 z aku jest tak samo. Ja robię tysiąc km miesięcznie max i też co jakiś czas ładuje aku bo wali błędami .
A wiec dzis mija tydzien od kupna efki..... 1021 km w tydzien dla przyjemnosci :) mega auto bardzo niskie spalanie (srednie 8.9)i daje rade 150mph we mgle .polecam kazdemu kto mysli nad takim autem.silnik w zupelnosci wystarczajacy.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...cdee2cee39.jpg takie cudo zamowilem na poniedzialek zobaczymy czy warto :)
1021km w tydzień dobry wynik ale ja po kupnie 750tki strzeliłem 2800km w 5 dni bo trasa Kraków-Szwecja-Kraków :D Gratuluję z zadowolenia z auta.
Czyli nie sprzedajesz jednak? Czy nie sprzedałeś jeszcze?
Srednio 9l/100km oleju na trasie? Mowimy o 3.0 diesel?
Moja 750ix w mieszanym 80/20km pali 12.5l. Dluga trasa to 11.5l przy zwyczajnej jezdzie kolo 140km/h. Na ile oczywiscie polskie drogi pozwalaja. Na autostradzie ciagiem spali ponizej 11l.
Cos mala ta roznica. Nie chodzi mi o oszczednosci na paliwie bo to zadne oszczednosci tylko o roznice w pojemnosci i ilosc garow. Zastanawiajce.
Integron jakoś wyjątkowo mało Ci pali Twoje 750 ale zapewne tak jest.....wydaje mi się że Euro_tuned pisał gdzieś że jemu ok 20 w mieście spala no chyba że się mylę.....
To jak spala 11-12L przy 140km/h - to super wynik, naprawdę.
MC1 - tak. mnie w Krakowie wychodzi około 20l/100km. 18 czasami się uda ale rzadko. Trasa to wszystko zależy od buta ;)
To srednie spalanie 60% miasto konkretna trasa schodzi do 6.5-6.8 .depozyt wziety czekam na papiery jak przyjda.nawet do 6 tyg