No i chłopaki... cały misterny plan... :P hehe
btw a mi się te fele podobają :)
Wersja do druku
Nie zdziwie się, ponieważ na innym forum już się spotkałam z czymś takim, gdzie moje auto nazywano BIEDA EDYSZYN, wymyślano uszczelki pod głowicą, kazano mi "spieprzać do kuchni", a co jest w tym najsmieszniejsze - takie komentarze padały od właścicieli BMW E36 1.6 z LPG. Niestety tak to już jest, że sa ludzie, którzy na takich forach chetnie służą pomocą i dobrym słowem, ale są i tacy, ktorzy poprzez połechtane ego lubią dokuczać :cool:
Też mi się to baaardzo nie podoba i kombinujemy tu z chłopakiem jak to zmienić :)
Ola jestem ;)
Hej Ola ;) Te fele nijak pasują do E38 :( do E63 z którego one są - tak . Nie myślałaś nad czymś innym ? np Stylingach 32 , 195 ?
Tak czy siak dbaj , wrzucaj foty i pytaj jeżeli masz jakiś problem
Moim zdaniem felgi za delikatne na e38, za bardzo "odsłaniają" tarcze.
Tutaj pasuje lepiej coś bardziej masywnego i idealnie w 19 calach !
Moim faworytem sa te od e65:
http://www.physikmoeller.de/176/Felge_3.jpg
Powiem Wam tak: planowane były wczesniej inne felgi, miedzy innymi słoneczka styling 95, ale ilekroć wstawiałam jakieś fotki felg które mi sie podobały, spotykałam sie z krytyką (na innym forum) i zostawiłam tak jak jest. Mnie sie te felgi podobają, bo nadają temu autu taki sportowy charakter, ładnie "pracują" na tym samochodzie, tu gdzie mieszkam każdemu też sie podobają. Kiedys podobały mi sie OZ Futura i MK Motorsport, ale troche kosztują...
Ostatnio też znalazłam coś co mnie urzekło, choć nie każdemu może sie podobać:
http://www.streetkarnage.net/2012/02...eight.html?m=1
Sebek ma racje,ta felga prezentuje sie super na E38.Pasuje chyba lepiej niz do E65 do którego byla przeznaczona.No ale Ty juz swoje kółka dobrałas,wiec to tylko takie gdybanie.Tobie sie podobaja i jest git.Z tym wlewem od gazu,to ładnie ktoś spie.. Ci ten zderzak.Tak wlew montowali w polonezach:laugh: Można go oczywiscie przenieśc,ale jak zaslepisz tą dziurke? Zostanie spory otwór.Możesz go oddać do speca od spawania plastików i coś napewno poradzi,ale malowanie Cie wtedy nie ominie.Tak czy siak,jesli myślisz o wypuszczeniu wydechu,to musisz go przenieśc i tyle.
Mnie też ogólnie nie podobają sie felgi "patelnie", ale to e38 wymiata pod każdym względem. Fela MMR HR3 ;)