No miro - rozmiar ma znaczenie hahahahha
HUMMER mega bryka ale co do komfortu to 7er nie przebije na pewno
szkoda ze tak szybko kończysz przygodę z e65
Wklej zdjęcia tego yankesa z chęcią go obadam
Wersja do druku
No miro - rozmiar ma znaczenie hahahahha
HUMMER mega bryka ale co do komfortu to 7er nie przebije na pewno
szkoda ze tak szybko kończysz przygodę z e65
Wklej zdjęcia tego yankesa z chęcią go obadam
Adasio jeszcze nic nie kończę. Sam wiesz ,że w Polsce cieżko sprzedać takie autko jak E65. To kupuje człowiek który chce mieć takie, tylko takie i żadne inne, tylko E65. To może potrwać tydzień a może być pół roku albo jeszcze lepiej,chociaż jak z doświadczenia wiem jak jest "bawarka" czysta i zadbana to adoratora szybko znajduje. Ja myślę ,że moją jak ktoś przyjedzie oglądać z zamiarem kupna to już nią bedzie wracał do domu.
Hummer którym jechałem to nowy nabytek mojego kolegi. Jak ja sprzedam BMW to coś wtedy dopiero będę organizował ,tak więc sam rozumiesz ,że fotek na razie nie będzie hehe
Widać, że nie siedziałeś w f01/f02. Polecam siąść, przejechać się kilkaset kilometrów. A potem komentować. A nie tylko po zdjęciach z sieci oceniać.
Co do sprzedaży to moja poszła za 68000, 745i z tego roku i tym wyposażeniem za 43000 niestety nie sprzedasz. W Niemczech za 50000 już można kupić 750i z monitorami, lodówkami i innymi bajerami.
Taak, już 2tyg temu. Nie ma gdzie pokazać czegokolwiek bo nie ma działu galerii aut;(
no jak w swoim temacie powitalnym wklejaj zdjęcia
jak dział xdrive?
kupiłeś to co najlepsze widzę napęd na 4 i long - GRATKI
Zakładaj nowy temat w dziale witam albo odszukaj swój powitalny post i tam wstawiaj foto ;)-POZAZDROŚCIĆ ;)
Postaram się coś wrzucić tylko jakieś fotki ogarne..
Tak, 750Li xdrive. Co do napędu to tak naprawdę na razie go w ogóle nie poczułem, bo nie było gdzie. Sucho, śniegu nie ma. Okaże się przy pierwszych śniegach. Co do samego auta to na plus kilka bajerów których nie miałem w e65. Komfort jazdy ciut wyższy ale bez dużej róźnicy.