kurde zaimponowales mi ;)
Wersja do druku
kurde zaimponowales mi ;)
No Wiktor - szacun! :cool: Fajnie zobaczyć, że i na naszym forum coś się czasem rusza grubszego niż retrofitting lampek w drewnie czy zmiana chromeline na shadowline. ;)
Sądząc po wkładzie zaangażowania (i zapewne funduszy) - wnioskuję, że nie planujesz zmiany auta w bliskiej przyszłości... ;D Tak trzymać.
Jeśli miałbym "pogrymasic" - to osobiście zrobiłbym lift (o ile pamiętam byłeś przeciwny), no i ja bym chyba preferował kolor bardziej śnieżno-biały niż perłę. Ale każdy ma swój gust - i bardzo dobrze.
----------
EDIT:
@czarek - dopiero zauważyłem Twój temat o zamianie listew... To nie była aluzja do Ciebie ;D
Dzięki za miłe słowa :)
Michale, już odpowiadam na Twoje grymasy :D
Lift zostawiam taki jaki jest - tylne lampy kryształki oraz poliftowe nakładki na progi razem z listwami zbierającymi wodę. Moim zdaniem poliftowe odmłodzenie przodu E38 nie pasuje do tej jakże pięknej w swej prostocie lini nadwozia ;) jakoś bardziej leżą mi przedliftowe lampy przednie - kwestia gustu :)
Kolor - chciałem jak najbielszy ale zarazem wzbogacony o perłę, mam takie zboczenie, że lubie lakiery efektowne ;) Niestety "biała" perła jako pigment sama w sobie jest tak naprawdę żółta, więc uzyskanie śnieżnobiałej perły jest niemożliwe, ale poczekajcie jeszcze na zdjęcia w świetle dziennym, może one dokładniej oddadzą barwę auta ;)
No właśnie, taka już uroda białej perły. :) Więc albo mleczna biel albo perła.
O, tutaj jest mniej więcej kolor o jakim myślę.
Bonusowo podrzucam Ci jeszcze jeden pomysł - białe felgi (słoneczka 19"?) ;D Przemyśl!
O tak pomarancz pieknie sie mieni :hah: :hah: :hah:Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
A tak powarznie to kawal dobrej roboty (no moze panem lakiernikiem) ale fachowa ekipa skladajaco-sprzatajaca spisala sie na medal :cool:
P.S. A prawa autorskie do zdjec ze spotow technicznych to Pan posiada? Cos czuje ze trzeba bedzie fotografowi czteropak za bezprawne wykorzystanie pracy i inwencji tworczej postawic :hah:
Rozwaliłeś mnie chłopaku ....
Mega zajebiaszcze mega :)
No słów mi brak :P
zajebiście !!
foty foty foty
Wiktor, jest elegancko. Muszę to zobaczyć na żywo..... :medit:
Kurde no lecisz po bandzie. Kozacko to wygląda. Sobotni spot zapowiada się ciekawie. Ja chyba też się zaszyję dzisiaj w garażu, żeby przyjechać z jakimś modem :D
Imola Rot?? ;DCytat:
Zamieszczone przez Jey