sluchaj kaktus Twoja e32 mi szepneła na uszko , ze by chciała pod choinkę nową maskę ... : )
Wersja do druku
sluchaj kaktus Twoja e32 mi szepneła na uszko , ze by chciała pod choinkę nową maskę ... : )
stacja BP Kępno ok 17-stej srebrne e65 blachy SC ..... by mnie rozjechał pod myjnią więc nie zauważyłem kierowcy :)
Czy ktoś od nas kręci się w okolicach marymontu w Warszawie E38 najprawdopodobniej czarna. Na xenonach z tyłu lampy LED. Blachy zaczynające się : WOT
??????????????????????
I jeszcze jedna E38,Czarna na Blachach WK
?????????????????????
Ja widziałem w niedzielę, między 3 a 4 rano jasną e38 jak skręcała przy Warszawskim ZOO w stronę wału miedzeszyńskiego, jechałem szarą Taxi bmw e34 kombi.
Dzisiaj w Radzionkowie (zaraz obok IMPEXu ) mijałem się z całkowicie czarną E32 ( lakier, lampy, szyby, shaddow ) z pomarańczowymi kierunkami z przodu, na blachach DLU. Ktoś od nas? Jakiś odbiór osobisty z IMPEXu? ;)
Pikna 760 LI w mojej mieścinie na rej. ZK... Piękna sztuka,czyściutka powolutku kulała się po drodze-max 100km/h ;)
Od kilku dni widziane w Dębicy srebrne, poliftowe E38. Numery zaczynające sie na LCH :)
Siedzę sobie w knajpie...
Wszyscy już odeszli w ciemną noc...
http://img.tapatalk.com/d/12/12/29/8yhurata.jpg
~ wysłane poprzez Tapatalk