Ja do zimy nie wytrzymam,czekam tylko na cieplejsze dni ;)
Z szybami też miałem mieszane uczucia ale teraz sobie jej nie wyobrażam bez folii :]
Wersja do druku
Ja do zimy nie wytrzymam,czekam tylko na cieplejsze dni ;)
Z szybami też miałem mieszane uczucia ale teraz sobie jej nie wyobrażam bez folii :]
Jak dla mnie to wszystko elegancko poza dwoma rzeczami... Po 1. ta folia trochę za ciemna jak dla mnie. Bardziej widzi mi się na całości taka lekka jak na przednich. Damias chyba tak ma zrobione o ile pamiętam i efekt mi się podobał. A po 2. to poszukaj w końcu jakiś fajnych felg. Te nie są tragiczne ale moim zdaniem niczym nie zachwycają, a jak powszechnie wiadomo - koło to 50% efektu auta :]
Smoła na szybach ;)
A kółeczka jak dla mnie sa jak najbardziej. Podobaja mi się nadal. Elegancko
Tuczi....Koła kupione i pewnie wiesz jakie :P Teraz tylko trzeba się z nimi zabawić ;) (chyba wiesz o jakie juz mi chodzi ;D ) ale na razie cicho sza :x :D jedyny co mogę podpowiedzieć to że będzie baardzo szeroko :]
A co do folii to tak jak napisałem wcześniej,zdjęcia robione tel w nie zbyt słoneczny dzień i może przez to wygląda tak czarno
Jak dla mnie super. No i czekamy na te wiadra.
ładna e32 tylko szybki bym widzial wszystkie jednolicie (tak jak jest u mnie) albo całość bez folii :) P.S. Dzuda mozesz zobaczyć Magica w moim Temacie specjalnie dla Ciebie dodalem zdjecia :)
Szybki będą jednolite,tak jak mam w tylnych drzwiach.A fotki już widziałem ;)
Witam
Pozdrowienia ze Szczecina /
klepię posty aby dotrzeć do działu sprzedam ;)
heh
To ja juz na Ciebie będę czekał ;D ;D :PCytat:
Zamieszczone przez JACA_SZCZECIN