A co z X1 się stało? Ładna ta GT chociaż kolor mógł być bardziej finezyjny ;)
Wersja do druku
A co z X1 się stało? Ładna ta GT chociaż kolor mógł być bardziej finezyjny ;)
taki bialymi nowymi autami jezdza w pierwszej kolejnosci kobiety, w drugiej kolejnosci mezowie kobiet :) haha
wiec to chyba auto zony, czy tam partnerki, albo po prostu ona decyduje ;) stad ten kolor :)
Bardzo ładne auto ale kolor faktycznie, wybrał bym inny ;-)
A mi się kolor bardzo podoba! Żaden inny jakoś mnie nie powalił. Co do X1 to odsprzedałem je dalej. Kupiec znalazł się w 2 dni od wystawienia ogłoszenia.
Potrzebne było większe auto, tutaj gabaryt i funkcjonalność jest super.
ja Cię podziwiam za ten silnik ja bym nie uniósł czegoś takiego pod maską
ale pamiętam z dawnych lat, że masz bardzo spokojny charakter jazdy i to w zasadzie wtedy nie gra większej roli jaki silnik
kolor jak tobie sie podoba to pasuje
i o dziwo o ile 5gt nie trawię o tyle 3gt nawet nawet wygląda :)
3GT to bardzo przestronne auto. Ma więcej miejsca niż 5-tka , bagażnik też spory.
Niestety do piątki brakuje jej trochę pod względem jakości wykonania i komfortu podróżowania.
Ale ogólnie fajne auto ;)
A co do koloru - to bardzo fajny - szkoda jedynie , że nie ma M-Pakietu ;)
Zapraszam do kiosku po najnowszy numer Classic Auto, gdzie znajdziecie porównanie mojej E32 z nową M760Li xdrive
http://classicauto.pl/2017/04/bmw-7/...ery-2&id=21528
Dzień dobry
dawno mnie tu nie było. E32 jest wciąż w moich rękach. Póki co nie ma planów jakiejkolwiek zmiany tego stanu rzeczy. Samochód jeździ nie więcej niż 1000 km rocznie i systematycznie poprawiamy przy nim różne rzeczy. W ostatnim czasie:
- naprawa spryskiwaczy halogenów
- wymiana napędu rolety elektrycznej
- serwis olejowy (raz do roku)
- nowe hamulce tylne (tarcze + klocki + czujnik)
- nowy akumulator
- renowacja felg styling 3 metodą systemową
- pełen detailing
Na dzień dzisiejszy wszystko działa, chociaż zaczęła się trochę pocić skrzynia biegów. Pewnie skończy się na jej zdjęciu, rozebraniu i wymianie tego co potrzeba. Chociaż działa bez zarzutu to nie wierzę, że po 30 latach wszystko trzyma fabryczne parametry.
Do towarzystwa dokupiłem siódemce do garażu E46 330Ci M Sport z przebiegiem 72000 km :)
No no, E46 z takim silnikiem i takim przebiegiem. Umiesz polować na smakowite kąski ;)
A ta Alfa 164, z którą Twoje E32 ma zdjęcie ( na instagramie bodajże ), też Twoja?
czemu nie moge otworzyc tych zdjec ??
Piękna 750 z niesamowitą historia :)
Świetna 750 z jeszcze lepszą historią. Super że trafiła w tak dobre ręce.
Szkoda że fotki wygasły :(
Witam ponownie. Moje auto wczoraj skończyło równe 30 lat. Z tej okazji koledzy z zaprzyjaźnionej redakcji przygotowali o nim materiał. Zapraszam do lektury
https://spidersweb.pl/autoblog/bmw-e...trzymania-v12/
fajny artykuł piekne auto, ciekawy kolor, wyposazenie super mozna pozazdroscic
Fajny artykuł i fajna pamiątka, gratki ;)
Artykuł miło się czytało, gratuluję. Mam jedynie mieszane uczucia co do tego stwierdzenia: "elektrycznie sterowana tylna kanapa (standardowa dla wersji długiej)" - wydaję mi się, że nie każda 750iL miała jeżdżącą kanapę, bo na pewno inne wersje silnikowe w longu jej nie miały jako standard, a jako dodatkowa opcja. Jednak mogę się mylić, niech ktoś mądrzejszy się wypowie.
Zawsze chętnie przeglądam zdjęcia Twojego auta i zawsze jestem pod wrażeniem. Historia auta to wisienka na torcie... po raz kolejny gratuluję!
Jeśli miałbym się czegoś czepić jeśli chodzi o sam artykuł
"Miano "Siódemki dla ludu" zyskał następca, czyli E38"
Ja bym powiedział że to miano przejęło e65...
Świetne auto z pasjonującą historią. Takich ze świeczką szukać!
Dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję, że auto będzie ze mną jeszcze długo. Oby bezawaryjnie! Chociaż w tym wieku można już wybaczać potencjalne awarie i konieczność częstszego serwisu.
Pozwolę sobie podbić temat tym o to świeżym znaleziskiem :)
https://www.youtube.com/watch?v=mHfXtnt7eOg
A damned od razu skojarzył samochód i mogłem trafić na ten wątek :)
Rzeczywiście, redaktor Zbigniew poprosił o udostępnienie auta, co z radością uczyniłem ;)
Zawsze chętnie oglądam Twoje e32 ale nie da się tego człowieka słuchać, poziom wiedzy... zero
Fajny materiał, piękne auto..
Eeee..... Smerfik..... ale Wazzup'a to Ty szanuj :D
Tutaj ani nic nowego nie powiedział ani nie był śmieszny. Jak by to byla pierwsza lepsza e32 a nie Kuby to też bym nie dal rady do końca. Ciekawe czy w tym paskudniku warszawskim jest jego foto i ciuchow w które się ubiera:witless:
Rozumiem, że w przypadku kiedy odpowiedź jest twierdząca to kupujesz tę pozycję literacką w ciemno? Fetyszysta:dance:
Ten gość opowiada o autach na swój specyficzny sposób. Nieważne czy ma na tapecie żuka czy e32.
Jego widownia to nie tylko wyznawcy bmw i m.in. dla takich popełnia te filmy.
Użytkowników tego forum (mających e32) ciężko zaskoczyć czymś nowym w kwestii e32.
Dżuda, masz szansę jeszcze, jest dodruk :P
https://www.facebook.com/zlomnik/pos...59143829529618