-
mam plana na pierwsze 30 min spociku. Jak powszechnie wszystkim wiadomo- zima jest to brudny okres dla auta... Moj pomysl polega na tym, ze po tym jak sie juz wszyscy spotkamy na bielanach, wycalujemy i wysciskamy ;) mozemy podjechac cala kolumna 7er na stacje na myjke bezdotykowa (lanca). Sa 4 stanowiska, kazdy wrzuci piatke i czytstymi autkami ruszymy na wrocek.. co Wy na to???
-
Mam mala modyfikacje do tego pomyslu :D
Zanim pojedziemy na myjnie - zostawimy dziewwczyny na zakupy na Bielanach.
Ma pojedziemy na myjnie, na bajerke - a pozniej dziewczyny w ciagu dnia odbierzemy .....
co wy na to ?
-
-
Panowie wiecie juz dokladnie jaki jest plan spotu i czy zabieracie swoje dugie polowy ze soba. Bo ja niewiem czy mam swoja Pania zabrac czy nie ??Bo sie sprezam jak moge zeby byc!!!
Pozdrawiam
-
A dla mnie jeszcze większa bomb bo na bielanach nie zostawie auta bo mi szkoda halogenów :D
-
Mysle ze bedzie wiecej dziewczyn z nami, w sumie tylko pierwszy zlot we Wrocku byl prawie czysto meski ............ bynajmniej ja zabieram moja polowe ze soba :D
-
a co jest z noclegami ,robimy jakis wieczony wypad na miasto.
-
Ja też ,ale na dłużej niż 5 min auta nie zostawie chyba ,że strzeżony :D a kobity niech zwiedzają ... :D
-
Ja nie mowie o zadnym zostawianiu aut - po spotkaniu pod AUCHAN´em - zostawimy dziewczyny na bielenach a my jedziemy dalej.
Myjnia, orle gniazdo itd..... pozniej dziewczyny odbierzemy w umowionym miejscu......
Ja we Wroclawiu auta oprocz parkingu strzezonego juz tez niegdzie nie zostawiam.
Co do noclegu - ja wracam 15tego wieczorem z powrotem do domu.
-
Planu jako takiego nie ma na spot we wrocławiu > spoty są spontaniczne i decyzje podejmowane z godziny na godzine (...)
Większość 15 wraca do domu także chyba "wspólnego" hotelowania nie będzie :D co innego na 3 zlocie w niemczech tam będzie ścisły plan tak jak na 2 zlocie na kocierzu (mistrzostwo).
Myjnia jak najbardziej > moja czarna bmw jest już siwa :D