A Ty Tomek spac nie możesz? :) .
Nie jedyny masz ten problem, ja też prawdopodobnie nie dostane wolnego w weekend do końca roku. Chyba żeby zasymulowac biegunke, tak jak to moj kolega mówi - " soft shit " ;D
Wersja do druku
A Ty Tomek spac nie możesz? :) .
Nie jedyny masz ten problem, ja też prawdopodobnie nie dostane wolnego w weekend do końca roku. Chyba żeby zasymulowac biegunke, tak jak to moj kolega mówi - " soft shit " ;D
Hehe, no nie daje mi ta myśl spokoju... ale całkiem niedawno FuBu mnie tu na Forum o jeszcze późniejszej, czyt. bardzo rannej, godzinie wyhaczył :PCytat:
Zamieszczone przez locky
Świńską grypę już symulowałem, a na razie innej nie wymyślili, ptasia już też była, można by teraz spróbować z zapomnianą już chorobą szalonych krów ;D
heh wydaje mi się że nie musimy tego symulowac :DCytat:
Zamieszczone przez tomek_uk
słuchajcie a może ta niedziela tam gdzie ostatnio ? co Wy na to ?
ot taki spontan
Kiedyś słyszałem o takiej chorobieCytat:
Zamieszczone przez tomek_uk
Tryplożerząchokiłsyfilisiasty
strasznie zaraźliwe :697: możecie to spróbować ;D ;D
Witam.
Jako że od niedawna posiadam zaszczyt pełnić rolę Przedstawiciela Regionalnego w UK chciałbym z tego miejsca zaproponować ostatni w tym roku zlot/spot 7er w UK.
Jako że , strasznie ciężko jest się nam zorganizować by móc sie spotkać w spólnym gronie , postanowiłem kolejny raz się tym zająć . Co z tego wyjdzie ? Zobaczymy !
Nie będe pytał gdzie , jak , kiedy i o której .... tylko odrazu złoże moją propozycje !
Tak więc aby nie było to zorganizowane na tak zwaną ostatnią chwile proponuje :
DATA : 13 GRUDNIA 2009 roku tj niedziela
GODZINA : 13.00 ?
GDZIE ? : X SCAPE MILTON KEYNES
ADRES : Xscape MK, 602 Marlborough Gate, Milton Keynes, Bucks, MK9 3XS
STRONA WWW : X SCAPE MILTON KEYNES
Dlaczego akurat to miejsce ? Chciałem by każdy z nas miał podobną odległosc do pokonania , mysle że Milton Keynes jest dosc dobrym miejscem ze względu na dojazd od każdej strony UK.
X Scape jest położony nieopodal autostrady M1 zjazd 14.
Parking na ponad 1000 samochodów , niestety płatny ... ale koszt z rzędu 25p - 80p za godzine (zależnie od miejsa) nie obciąży budżetu żadnego z nas.
No więc jak emigranci ? Kto się piszę ?
Zorganizujmy ostatni zlot 7er w UK w tym roku !!!
LISTA :
1. FuBu - E38 - 728i
Oczywiście tak tak tak
Chyba nie wątpiłeś w to FuBu ?
LISTA :
1. FuBu - E38 - 728i
2. Darwaso E38 740IL
Darek, chciałem odrazu dopisać Cię do listy :DCytat:
Zamieszczone przez darwaso
ale jednak wolałem poczekać aż zrobisz to sam :]
No ja niestety odpadam, raz że niedziela, dwa troche daleko .
Ale życze udanego spotkania i trzymam kciuki.
Pozdrawiam !!!!
no i dobra bede
a moze dzis sie spotkamy pogodajest Fubu masz mój nr. Darek tez masz to ja chłopaki?