Wybacz mu damias, chlopaczyna nieokrzesany. trza mu dać szansę.
Wersja do druku
Wybacz mu damias, chlopaczyna nieokrzesany. trza mu dać szansę.
Teraz jak wsiadłem na 17 cali to jestem bardzo zadowolony jeśli chodzi o poprawę komfortu, pomimo że u mnie jest mocno obniżone auto to wydaje mi się ze jest to najlepsze rozwiązanie jak dla mnie. no i jeszcze michały primacy są naprawdę wygodnymi oponami, cichutkie, dobrze trzymające w zakrętach. Jestem naprawdę zadowolony. Może Krzysiek 7ka to by było dla ciebie jakieś rozwiązanie na wygląd z jednej strony, a komfort z drugiej??Jak myślisz? ostatnio widziałem takie schnitzery jak ja mam na ebay za chyba 600 euro??
tyle ze moja gablota to seryjne e38.. zadne inne fele mi nie podchodza,tylko ori..
dzisiaj u mnie ponad 20 stopni.. i podoba mi sie jazda..jest ciszej ale i tak halasuja.. ale za to komfort wiekszy.. mysle ze wymienie oponki i bedzie okej..
http://images40.fotosik.pl/136/49b1060e7482efacm.jpg
Żonka mi machnęła zdjęcie to wklejam.
Fura pierwsza klasa :)
śliczny kolorek , naprawde
Witam :)
Naprawdę piękna-godna-gratuluję ;)
Pozdrawiam :papa:
jest piekna!
nie wiem ale te felgi mimo ze tylko 17" to pasuja bardziej niz Brocki (ktore sa mistrzowskie)
naprawde wyglada superancko..........jaki zawias -50mm h&r :D :D :D :D :D
fura pierwsza klasa.....no AC Sznycel tak jak u mnie...buhahahah ;) ;) ;)
zawias 60/50 bilstein b8 sprint
Zgodzę się.Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
A co do felg to faktycznie wyglądają bardzo ładnie i patrząc na nie można się pomylić czy to aby nie 18ki? Sa dość pracochłonne w utrzymaniu bo jednak duża liczba śrub skręcających felgę wymaga poświecenie w czyszczeniu ich. No ale cóż - chciałeś Panią to rób na nią. :D