-
Haha tos mi dowalil, nawet nie mam zamiaru nikomu za darmo jej oddac ba nawet za pieniadze nie oddam poki co. Jestem zaje...stym forumowiczem i dobrym czlowiekiem. Ja tylko napisalem zeby poczekac, bo jak wejdzie G18 to mur-beton, ze e65 beda staly darmo przy rowach. Jesli nie masz parcia na woz to czekaj, kto ci broni panie
-
-
Nie chciałem Ci FAZI dowalić bo nie jestem Tobą (na szczęście). Po prostu jak masz pisać takie głupie komentarze to lepiej nic nie pisz. Teraz już nawet nie będę ich czytał bo szkoda czasu. Każdy inny forumowicz wnosi coś merytorycznego a nie pisze tylko głupie docinki i inne bzdury, którymi chce zwrócić na siebie uwagę. Zastanów się trochę zanim coś napiszesz.
-
co znaczy glupie komentarze i bzdury? Bzdury to sam piszesz. Generalnie mam to gdzies. Zaczekaj az z tanieja...
-
Czyli jak nie stać mnie na nową S-class W222 to mam sobie nic nie kupować? Przecież chłopak mówi że ma pieniądze odłożone - stać go, tylko nie ma tego czego szuka i potrzebuje trochę czasu.
Czasu - nie na to aż będą "za darmo", tylko aż trafi się "ta jedyna".
-
-
Srodek super, ale ten kolor to jakis dramat... Malo tego w ogole do siebie nie pasuje takie polaczenie.
-
Bo ten kolor wcale ładny nie jest a w połączeniu z kolorem nadwozia wygląda jak rzadkie g... na zielonej trawie :boink:
-
Mi srodek sie podoba. Nawet bardzo bo zadko spotykane. Wypas solidny. Kolor karoserii do bani z tym musze sie zgodzic. Cena oki.
Jakby dac jej jakas rolke i karoserie zrobic na blysk moze by cos z tego bylo.
Troche malo fotek. Brak zdjecia przednich foteli.
fajnie ze jesy drugi komplet kol.
jest lpg nie wiem czy to dla Ciebie zaleta czy wada. Ale jesli chciales miec auto z podtlenkiem to zawsze kasa do przodu za instalacje.
pozdro.
-
Ja autko poprostu wystawiam tutaj :D tak jak ktos szuka a zwlaszcza autor watku ;p tak samo pomyslalem ze jak ktos by chcial polozyc sobie folie to moze zrobic sie z tego fajna fura :P wiadomo ze o reszte zdjec trzeba dzownic lub pisac ale w tych pieniadzach wyglada i tak ciekawie