Maniac właśnie o takie coś mi chodziło. Te beżowe wnętrze jest bardzo ladnie zgrane :) I Nie podpadają fotele z e38.
Wersja do druku
Maniac właśnie o takie coś mi chodziło. Te beżowe wnętrze jest bardzo ladnie zgrane :) I Nie podpadają fotele z e38.
heh a mi sie to nie podoba :P chyba że całe boczki by miał ori beż. yyy Chłopaki nieeee wieemm jakoś sie wszystko ułoży Flaki są wstępnie wsadzone teraz elektryka :D i mocowania dokładnie
Bez kitu, stylistycznie masakra. Do niczego nie pasuja. Moze gdyby były czarne to jeszcze...
Krok w tył niestety :(
O ile wszystko szło dobrze, to ten krok może być dla forumowiczów Failem :D Ale ja poleciałem na elektryke i stan skór reszta sie nie liczy :P
Według mnie też pomysł nietrafiony, no ale najwazniejsze że Tobie sie podoba, czekam na relacje z montowania przednich 'taboretów' bo gdzieś kiedyś słyszałem, że to nie takie proste
to jest chyba jedyne rozwiązanie jakie widze w tym przypadkuCytat:
zawszę mogę kupić farbkę indigo i przyciemnić je na ten kolor które miały wczesniejsze fotele
No proste to nie będzie zrobie to na dwuch szynach tych z e32 i E38 zeby nic nie przesabiać :P może być ciężko ale będzie dobrze ;) najbardziej sie przejmuje tyłem bo zagłówki są osobno boczki kanapy też są osobno i oparcia osobno. i do tego pęk kabli. Ale Marcin umie Marcin wie :P