Gratuluje , naprawde niesamowita .
Wersja do druku
Gratuluje , naprawde niesamowita .
Witam, gratuluję tej piękności!!
serdecznie dziękuje wszystkim za miłe słowa w ocenie mojego autka
postaram sie rozkodować vin i napisać wiecej konkretów technicznych
oraz zamieszczać modyfikacje (aczkolwiek nie przewiduje ich )
itp związanie z pojazdem który użytkuje
i ja rowniez gratuluje nabytku...ladna sztuka czarna beta to jest to...mam nadzieje ze bedzie bezawaryjna..
a co do wyposazenia to ja nigdy nie ogarne tych opcji w 7er....
niby wszystko jest ,grzana kiera masaze wentyle i grzane papy ..a na tyle manuale w zaglowkach i nie ma skladanych luster ;( ;( ale nie jest to mankament tylko stwierdzam dziwnosc wyposazenia w 7er....no ale i tak boooooogato w srodku w porownaniu domojej wersji BASIC(Evan dzieki za poinformowanie mnie :D )
jakby co to wal smialo z pytaniami...i milej lektury instrukcji :D
Powiem ci , że przekonałem się do czarnej skóry wentylowanej (zupełnie inaczej wyglądają te fotele).Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Składane lusterka --- w E65 to wręcz zachęta dla złodzieja (to jest dla mnie niezrozumiałe jak bez sensu się one składają);
Manual z tyłu : a po co ci elektryka skoro nie masz szofera :)
Piękny long (i jak będzie mnie stać na E65) to tylko LONG i tylko czarna z chromline.
Witam i gratuluję -wspaniale się tym modelem płynie-w końcu 7er ;) już miałem okazję to odczuć -piękna sprawa :D
Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam :)
widze że mamy takie samo zdanieCytat:
Zamieszczone przez olejus
też mi się tak wydaje ale ja sądziłem że takie lustra ma każdy egzemplarz a tu zonk :xCytat:
i znów mamy takie same zdanie w tym temacieCytat:
oja ja sie nie czepiam tylko stwierdzilem dziwnosc a nie braki w wyposazeniu...autko pierwsza klasa mam nadzieje ze jeszcze jakas flaszke z tylu zrobimy...
nawet mi to do głowy nie przyszłoCytat:
Zamieszczone przez Bezi
jestem za ;DCytat:
Zamieszczone przez Bezi
Gratki! Ale fajny wieLoryb... I ta tylna klapa - robi robotę ;)