a kto mówił że nie będę? :tongue-new:
na 20.00 ok.
z kolegą "GTA V" marcin8181 z Pruszkowa się obstukamy.
12 luty środa 20.00 Tescooo przy Fieldorfa
płytka mniam mniam
Wersja do druku
Borowik widzę, że już chyba któryś raz prosisz o płytkę do navi a ja zawsze wożę taką w samochodzie :D
Czas spotu zbliża się nieubłaganie. Tworzymy listę osób, które przyjadą:
1. Patromierz
2. Yaro
3. MC1
4. Paweł88
5. borowik
6. mario80
Te osoby będą na pewno (jeśli się Wam coś zmieniło to napiszcie). Czekam na potwierdzenie innych osób. Tych których nie ma na liście niech dopiszą się. Parę nowych osób się deklarowało, więc liczę, że się im plany nie zmieniły i przybędą (dopiszcie się koledzy, żebyśmy mieli podgląd ile autek zawita).
Kubosh, bladyatl, marcin8181 - będziecie?
ja niestety odpadam bo mam duuużo pracy :(
Moje auto stoi u mechanika bo pojawił sie błąd przepustnicy/potencjometru gazu. Jak będzie naprawine do środy to przyjadę. Obecnie czekam na info co tam dokladnie się stało.
Ja też nie wiem czy dam rade.........a ha już wiem dam rade ha ha
Widzę że już mogę , proszę mnie dopisać do listy :cool:
12.02 (środa) godzina 20:00
1. Patromierz
2. Yaro
3. MC1
4. Paweł88
5. borowik
6. mario80
7. no name
Kto jeszcze chętny na dzisiejszy spot? Zapraszamy wszystkich miłośników serii 7. Panowie i Panie...przyjeżdżać śmiało, nikt z nas nie gryzie :-)
Nie odbiorę dziś auta :tsk:
A więc wczorajszy spot 7er Wawa odbył się....było nas 6 sztuk począwszy od 730D (moja) do 750i.....i longi i krótkie do wyboru do koloru. Jak zawsze było bardzo fajnie.....(oprócz końcowej niespodzianki). Pozdro dla ekipy....do zobaczenia w marcu.
A o jaką niespodziankę chodzi bo ja chyba czegoś nie wiem? :>
Taka mała niespodzianka aku u mnie się zesrał nie wiadomo od czego. Dobrze że Borowik miał kable ;-)
haha no to faktycznie niespodzianka :D.
Na długo jeszcze zostaliście od momentu kiedy pojechałem?
W Marcu dopiero kolejny ?
Kurde a ja dopiero dzis samochod odebrałem ;)
Kiedy w marcu? Będę na 99,9%!
Na początku marca będziemy ustalać termin - ale na pewno spot będzie jakoś w połowie miesiąca.
Teraz póki jest chłodniej to robimy raz na miesiąc - w sezonie letnim pewnie co 2 tyg. będą się odbywały takie spotkania.
Panowie, nie mogłem niestety wczoraj dojechać. Praca mnie zatrzymała. Strasznie mi szkoda przegapionego spotkania :confusion:
też myślałem, że uda mi się podjechać, jednak wyszedłem z pracy dopiero o 21szej...fuck...może następnym razem
Może ktoś zdjęcie zrobił z tego spota?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
http://7er.pl/showthread.php/35803-9...170#post420170
Co na to 'ekipa z Warszawy'?
Jakieś wstępne przymiarki?
Myślę że na przymiarki to jeszcze za wcześnie ale każdy powinien mieć datę w głowie tak żeby plany życiowe dostosować sobie i później nie grymasić i nie kombinować że nie ma wolnego w pracy albo coś tam jeszcze......
Na chwilę obecną ja się wybieram na 100% :-)
Ja też chętnie się wybiorę, chociaż po ostatnich postach to pewnie mało kto w to wierzy :hat:
Mam nadzieję że się nie poparzyłeś........ha ha
No no panowie ,ciekawy jestem czy bedzie was więcej niz u nas ostatnio. :listening_headphone
Elvis no weź mnie nie wkurzaj....:-) ostatnio daliście mocy ;-)
No było extra ,latem będzie jeszcze lepiej :violin:
Myśle, że latem i u nas nie będzie najgorzej :-)
My też będziemy ogarniać coraz to lepsze miejsca. Zaczynamy od Narodowego na wiosnę a co będzie dalej to się okaże.......plany są że ho ho :-)