http://img59.imageshack.us/img59/5093/beztytuuxqgm.png
Wersja do druku
WM i jak pomożesz ?
do czego służy opcja?
AUTOM_LICHT_ABSCHALTUNG
czy może to mieć coś wspólnego załączaniem świateł do jazdy dziennej?
Mimo wytycznych zmian jakie zostały tu opisane, dzienne nie chcą mi działać :(
sorki dawno nie zaglądałem, masz namieszane z rozpoznawaniem przez system rodzaju plików. Poszukaj jak przywrócić fabryczne rozpoznawanie, później wywal wszystko z folderu work i stwórz od nowa plik MAN. Jak coś pm, szybciej odpisze.
Ok, dzienne działają ale tylko na pozycji 0 nie chcą działać na pozycji AUTO z opcją przełączania na ksenon gdy robi się ciemno. Czy do tej funkcji jest jakieś dodatkowe kodowanie?
Obecnie na pozycji AUTO zapalaja sie odrazu ksenony (po odpaleniu auta).
Rozumiem ze ta aktywna opcja wlaczy swiatla (ksenon) jak sie sciemni i wylaczy gdy bedzie jasno? Mam nadzieje ze wtedy zalacza sie dzienne tak jak ma to miejsce przy pozycji 0, jutro to przetestuje.
Witam
Wczoraj udało mi się zakodować : składanie lusterek po przytrzymanie przycisku na pilocie :) dzisiaj będę próbował zakodować światła dzienne oraz przyciemnione kierunki jak w US :)
BLK_V_GED_ALS_PARKLICHT -
aktiv
PRZYCIEMNIONE KIERUNKOWSKAZY PRZEDNIE JAKO ŚWIATłA POSTOJOWE
w LCM wystaczy to zmienić aby mieć światła mijania??
DRL_V_GEDIMMT
wert_02
DRL_WERT_DIMMUNG
wert_01
TAGFAHRLICHT_ECE
aktiv ??????????????
Po zszczytaniu sterownika LMA u mnie wygląda to tak ( nie wiem czy dobrze zapamiętałem ) :
DRL_V_GEDIMMT
nicht_aktiv
DRL_WERT_DIMMUNG
wert_01
TAGFAHRLICHT_ECE
nicht_aktiv
Witam
może ktoś zna temat jak zarejestrować klucz w e65 do PGS pasive gosystem jest aktywne wszystko a zapala sire napis klucz niezarejestrowanie nie zamyka ani nie otwiera auta dzięki za pomoc