Rozumiem, że się zgłaszasz....Cytat:
Zamieszczone przez coboss
Wersja do druku
Rozumiem, że się zgłaszasz....Cytat:
Zamieszczone przez coboss
A ja się nad tym zaczynam zastanawiać, tylko muszę najpierw sprawdzić czy gdzieś w okolicy taki "olejek" jest dostępny :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Na spokojnie - jest szansa ,że w przyszłym tygodniu załatwię taki olej :)
W ostateczności... ale wolałbym ludzi którzy na co dzień obcują z AllegroCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
No coś się dowiedziałem... Mogą mi go dostarczyć, ale okres oczekiwania powala :faint: 2 miesiące. Może uda się i będzie wcześniej.
Ale mówisz o 20L bańce tak?
Jak już będziesz miał wszystko po rozlewane to daj linka do aukcji :)
Tak, wiem, brzmi to extrawagancko -- robić furę u lotników. No, ale fury mamy nie pierwsze-lepsze, to i serwis niepospolity. :cool:[/quote]
Paradoksalnie wcale nie głupi pomysł... Przejrzałem trochę stron i generalnie ten olej jest niby typowy, ale sprzedawany wyłącznie w dużych (jak na nasze potrzeby) opakowaniach. Spełnia on normę NATO H-515. Produkuje go nawet Orlen. Nie pozostaje nic innego, jak zaatakować Okęcie albo chociaż Bemowo... ;)[/quote]
Mam dostęp do lotniczego oleju hydraulicznego. Sam u siebie ostatnio dolewałem takiego. Zostało mi go jeszcze z 1,5 litra. Ja chcesz to moge Ci dać tyle ile potrzeba na wymiane. Ale niestety tylko odbiór osobisty w Legionowie.
chłopaki tak kombinujecie z tym olejem.. a ja myślę że Boxol wystarczy. ja na nim 3,5 tonowe auta podnosze i jakoś to działa już X lat w moim podnośniku nozycowym..
to tak myśle że i klapę bagażnika podniesie...
ale to tylko taka wolna myśl...
Sprawdziłem dwa źródła i nie dadzą rady załatwić tego oleju, więc niestety nic z tego.
Boxol będzie stanowczo za gęsty niestety. Boxolu używam przy wywrotkach ale gdzie takie tłoki porównywać z tym małym czymś przy klapie bagażnika :)Cytat:
Zamieszczone przez dzikigrzyb