prponuje niedziele pazdziernik 1 week bo wiecej czasu mamy do realizacji
ale dostosuje sie do ogolnych ustalen grupy!!!
Wersja do druku
prponuje niedziele pazdziernik 1 week bo wiecej czasu mamy do realizacji
ale dostosuje sie do ogolnych ustalen grupy!!!
Ja bym proponował nie zmieniać terminu 3.10 (sobota). Wtedy możemy się spotkać o tej 16-17 na 18-19 wybrać na gokardy, będzie może i tłoczno ale przynajmniej jest szansa że będzie nas więcej. Po gokardach można by %-)
Piszcie co myślicie, kiedy bardziej komu pasje ;)
Jestem za propozycją Wiktora, najpierw gokarty a potem świętowanie ;) nie wiem czy wszyscy będą jeździć ale na pewno będzie nas więcej :)
Wiktor czasem madrze prawi ;) Jestem za.
Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Dobrze gada, polać mu %%%%
Nie wiem tylko czy tak późno nie bedzie za zimno na ognicho czy coś w tym stylu. W końcu mamy jesień , wszystko zależy od pogody. Obczaiłem piękne miejsce między skałami na ognicho. Można tam dojechać autami i droga jest lepsza niż off road Angusa po Kryspinowie. Ma ktoś jeszcze jakiś inny pomysł ?
Haa.. pojechaliśmy obczaić miejscówke - rzeczywiście fajne fotki mozna porobić i miejsce na ognicho fajne ;) a później mieliśmy jeszcze małą śmieszną przygode z policjantami :D ale dzięki pomysłowości Roberta obyło się bez kosztów :DCytat:
Zamieszczone przez ROBERTO
Bedzie % i cieplo sie zrobi :hah:
Nie no, damy radę. ;D
W końcu ja w ubiegłym roku byłem na dość spontanicznym grillu w połowie listopada ubiegłego roku - co prawda skończyło się głębszym katarem, ale było warto i wesoło :cool:
Więc i teraz jak znów mi się coś przykrego nie wydarzy to jak najbardziej jestem ZA :P
wiec tak jak mowi Wiktorek spotykamy sie o 16 pod IKEA (zwirek) potem lecimy na 18 na gokarty a potem ewentualnie w zaleznosci od pogody ognisko i %%
Ok - plan jest .
Teraz potrzeba liczba osób które będą jeździć na gokartach ( jest to potrzebne do rezerwacji) .
Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo rezerwację na sobotę trzeba zrobić wcześniej !