hehe :D ja tego nie skomentuje bo poprostu mnie się nie chce :DCytat:
Zamieszczone przez darwasoChyba zbiera kase zeby pojechac na spot do PL "JAKBY JAKIS BYL NIE DALEKO "Cytat:
Zamieszczone przez tomek_ukCytat:
Zamieszczone przez maciekkrygierNO NIE!!!!!!!!WY TYLKO GADACIE NO MOZE SPODKAMY SIE W TEDYY.......!!!ALBO WTEDYYYY!!!!!SORY BANDA DZIECIAKOW MOZE SIE SPOTKAMY MOZE NIE??????Z TEGO CO WIDZE TYLKO ARIELOWATY MA JAJA !!!CHOC JEZDZI LANOSEM!!!!! RESZTA MA TA BAWARE CHYBA DO JAZDY PO SWOIM MIASTECZKU!!!DO POLSKIEGO SKLEPU W WEEEKEND I ZPOWROTEM!!! :x :x POZDROWIENIA DLA CHLOPAKOW W POLSCE ZAZDROSZCZE WAMMM TAKIEJJJ EKIPYY!!!!!!JAK DOBRZE POJDZIE TO BEDE NA WIGILIEEE W POLSCE A JESTEM Z POMORZA TO MOGE NA JAKIESSS SPOTKANIE PODLECIECC! JAK BY JAKIES BYLO NIE DALEKO ;D ;D ;D POZDRO DLA EKIPY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!A UK NIGDY WIECEJ DUSI FUNTYYYY!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D
MOD: Proszę o wyłączenie CapsLOcka. Posty pisane "ciągiem" dużymi literami będą usuwane zgodnie z pkt 7d regulaminu forum
No Panie 'CapsLock' i gdzie byłeś??? :P :P :P
A tu byl, 65mil od domu , ale zato z DUSI FUNTAMI